غذاي ملل/ «املت سالاد يوناني»، تنوعي تازه در غذايي تکراري
بروزرسانی
آشپزباشي/ چي لازم دارم:
تخم مرغ 10 عدد
تعداد انگشت شماري برگ جعفري خرد شده (اختياري)
روغن زيتون 2 قاشق غذاخوري يا بيشتر براي سرخ کردن
پياز بزرگ 1عدد خرد شده
گوجه فرنگي 3عدد درشت خرد شده
زيتون تعداد انگشت شماري سياه و سفيد
پنير فتا خرد شده 100 گرم
چطور بپزم:
تخم مرغ ها را در يک کاسه با همزن دستي ميزنيم.جعفري و نمک و فلفل را هم اضافه مي کنيم و هم ميزنيم.روغن را در تابه ريخته و پياز ها را با حرارت بالا به مدت 4دقيقه سرخ مي کنيم تا کمي قهوه اي رنگ شوند.گوجه فرنگي ها و زيتون هارا اضافه و 2تا 3 دقيقه تفت مي دهيم تا گوجه ها نرم شوند.حرارت را متوسط رو به پايين کرده و تخم مرغ هارا اضافه مي کنيم.پس از 1يا 2 دقيقه پنير هارا رويش پخش مي کنيم و صبر مي کنيم تا تخم مرغ ها کامل بسته شود.