بيتوته/طرز تهيه مرغ پيچ انگشتي :
4 قاشق غذاخوري آرد را با 1 قاشق مرباخوري بکينگ پودر مخلوط کنيد نمک، فلفل، پودر سير و زردچوبه بزنيد. کم کم به آن آب اضافه کنيد تا به غلظت ماست برسد. 20 دقيقه به آن استراحت بدهيد.
در اين فرصت يک عدد سينه ي مرغ بزرگ را برش هاي نازک به اندازه ي يک انگشت بدهيد و داخل مخلوط آماده شده بريزيد و در روغن فراوان سرخ کنيد تا طلايي شود. اين فينگر فود خوشمزه را حتما امتحان کنيد.
با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد