تبيان/ مدت زمــان طـــــــبخ : 30 دقيقه
مناسب براي تعداد : 4 نفر
جدول ارزش غـذايي
کالري براي يک نفر: 46 کالري
چربي براي يک نفر: 1.50 گرم
پروتئين براي يک نفر: 1.70 گرم
کربوهيدرات براي يک نفر: 6.50 گرم
چي لازم دارم:
1. روغن نباتي: 1 قاشق غذاخوري
2. سير له شده: 3 حبه
3. ريشه زنجبيل تازه رنده شده: 1 قاشق چاي خوري
4. عصاره مرغ: 700 ميلي ليتر
5. کنسرو ذرت شيرين خامه اي: 375 گرم
6. سس ماهي تايلندي: 1 قاشق غذاخوري
7. گوشت کنسرو ميگو آبکش شده: 175 گرم
8. تخم مرغ: 1 عدد
9. نمک: به ميزان لازم
10. فلفل: به ميزان لازم
11. شويد تازه خرد شده جهت تزيين: مقداري
12. فلفل قرمز جهت تزيين: مقداري
چطوري درست کنم:
1. روغن را داخل قابلمه بزرگي حرارت داده, سير را اضافه نموده و يک دقيقه هم بزنيد.
2. زنجبيل را به قابلمه اضافه نموده, عصاره مرغ و ذرت شيرين خامه اي را افزوده و به جوش آوريد.
3. سس ماهي, گوشت ميگو, نمک و فلفل را اضافه نماييد. اجازه دهيد سوپ به جوش بيايد .
4. تخم مرغ را بزنيد و کم کم به سوپ اضافه نماييد, به طوري که به صورت رشته هاي بلند در بيايد. اجازه دهيد مواد حدود 30 دقيقه به آرامي بجوشند .
5. سوپ خامه اي ذرت شيرين را با ملاقه داخل کاسه هاي سوپ خوري ريخته و با گشنيز روي آن را تزيين نماييد، فلفل را روي آن بپاشيد و گرم سرو نماييد.
با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد