نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

غذاي اصلي/ ميت لوف يک غذاي خوشمزه با گوشت

منبع
سوران
بروزرسانی
غذاي اصلي/ ميت لوف يک غذاي خوشمزه با گوشت
سوران/ امروز قصد داريم طرز تهيه يک غذاي خوشمزه با گوشت را به شما آموزش دهيم.در ادامه مطلب زير طرز تهيه ميت لوف را به شما بانوان با سليقه و عزيز آموزش ميدهيم. مواد لازم براي تهيه ميت لوف گوشت چرخکرده ا کيلوگرم پياز خرد شده ۳ ليوان يا کاپ ( ۳ پياز بزرگ) روغن زيتون ۱ ق غ آويشن ۱ ق چ نمک ۲ ق چ فلفل ۱ ق چ آب مرغ ۳/۱ کاپ رب گوجه ۱ ق غ پودرسوخاري ۲/۱ کاپ سس کچاپ ۲/۱ کاپ تخم مرغ ۲ عدد سس ورسس ترشير سس سالسا ۳ ق غ طرز تهيه ميت لوف من بجاي سس “ورسس ترشير” از سس سالسا استفاده کردم چون معادل اين سس را پيدا نکردم و بجاش از سالسا استفاده کردم ، با اين سس هم که من ريختم طعمش عالي شد.ابتدا روغن زيتون را داخل تابه متوسطي بريزيد کمي که داغ شد پيازها را اضافه کنيد به همراه نمک و فلفل و آويشن و بين ۸-۱۰ دقيقه بگذاريد تا پيازها با حرارت ملايم بپزه و رنگشون شفاف بشه و به اصطلاح سبک بشه ولي به هيچ وجه سرخ نشه در حين کار ميتونيد تابه را تکان بديد پياز که آماده شد، سس و آب مرغ و رب گوجه را اضافه کنيد و بگذاريد تا خنک بشه. طرز تهيه آب مرغ و آب مرغ را داخل قالبهاي يخ بريزيد و داخل فريزر بگذاريد يخ بزنه و بعد از اينکه يخ زد بريزيد داخل کيسه زيپ بگ و فريز کنيد و در مواقع لزوم ازش استفاده کنيد و يا اينکه با عصاره پودري مرغ ، آب مرغ را درست کنيد؛ هربسته را بايد در نيم ليتر آب جوش حل کرد. سس کچاپ براي آخرين مرحله و روي گوشت هست.در يک کاسه بزرگ گوشت را با مخلوط پياز، تخم مرغ و آرد سوخاري مخلوط کرده و با چنگال بزنيد تا مواد کاملا مخلوط شوند ولي به حالت پوره نميخواهيم دربياند، دقت کنيد يعني بلندر و مخلوط کن و …. احتياج نيست فقط چنگال.اول کار نوشتم ميتلف رسپيهاي مختلفي داره تو بعضيعاش بايد کلي گوشت را ورز بدي ولي اين فرق داره.توي پرانتز هم بگم من از آرد سوخاري استقاده نکردم از مغز نون باگت خشک پودر شده استفاده کردم. قبلا هم گفته بودم يه بسته نون باگت بگيريد مغز نونها را در بياريد بگذاريد تو فر يا همينطوري خودش خشک بشه بعدش آسياب کنيد. ببينيد چه آرد سوخاري با کيفيتي ميتونيد درست کنيد.کف قالب را کاغذ روغني انداخته و ديواره ها را چرب کنيد، نگران نباشيد اصلا نميچسبه و خيلي شيک در مياد؛ فقط نگران اين باشيد که وسطش ترک نخوره.مواد را داخل قالب ريخته و سس کچاپ را روش ريخته به مدت ۱ تا ۱و ۴/۱ ساعت روي دماي ۳۲۵ درجه فارنهايت يا ۱۶۰ درجه سانتيگراد بگذاريد بپزه ( فر را از اول کار روشن کنيد.) من حدود ۷۵ دقيقه گذاشتم تو فر تا بپزه.براي اينکه داخل فر ترک نخوره يه ظرف حاوي آب جوش را زير قالب داخل فر ميگذاريم. من عکسشو براتون گذاشتم که متوجه بشيد.يه قالب کيک را پر آبجوش کردم گذاشتم داخل فر( بخاراش پيداست که چقدر جوشه) و بعد قالب را گذاشتم.از فر که دراورديد بگذاريد کمي خنک بشه دور تا دور ديواره را با چاقو آزاد کنيد ظرف سروتون را رو سر قالب بگذاريد و وارونه کنيد و به صورت کيک برش بدهيد. با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد