نماد آخرین خبر

غذاي اصلي/ طرز تهيه نان تست شکم پر

منبع
بيتوته
بروزرسانی
غذاي اصلي/ طرز تهيه نان تست شکم پر
بيتوته/ ابتدا نان تست را با کاتر گرد يا کاسه برش مي دهيم. سپس مواد مياني نان تست را آماده مي کنيم که اين مورد کاملا سليقه اي بوده مي توانيد از مرغ ريش ريش شده يا گوشت چرخ کرده و سيب زميني يا سوسيس و کالباس استفاده کنيد و بعد از سرد شدن پنير پيتزا هم مخلوط کنيد. دورتا دور نان تست را آغشته به پنير خامه اي مي کنيم و مقداري از مواد را در وسط نان قرار مي دهيم. سپس دو عدد نان تست را بهم فشرده مي کنيم. سه عدد تخم مرغ کامل را خوب با ادويه هاي دلخواه مخلوط کرده نان تست شکم پر را داخل تخم مرغ مي زنيم تا تمام سطح کار را بگيرد. در اين مرحله نان تست را درون ظرف آرد سوخاري فرو برده و در آرد مي غلطانيم. نهايتا در روغن داغ با حرارت ملايم سرخ مي کنيم. براي تهيه سس : چهار قاشق رب + يک استکان سرکه + دو قاشق غذاخوري روغن زيتون + يک قاشق غذاخوري شکر+ نمک فلفل و پودرسير و آويشن. همه را با هم مخلوط کنيد و حدود 5 دقيقه روي حرارت بگذاريد. با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد