logo

شيريني ها/ طرز تهيه «قرابيه دورنگ»

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی
شيريني ها/ طرز تهيه «قرابيه دورنگ»
آخرين خبر/ چي لازم دارم: کره يا مارگارين ۲۵۰ گرم آرد۴/۵ليوان روغن مايع نيم ليوان نشاسته ۱ليوان پودر کاکائو ۲ق غ پودر شکر ۱ليوان وانيل۱پاکت بکينک پودر ۱ق چ شکلات چيپسي به ميزان لازم چطوري درست کنم: کره يا مارگارين رو داخل کاسه ميريزيم و اجازه ميديم تو دماي محيط اب بشه،بعد روغن مايع و خاکه قند رو اضافه ميکنيم و خوووب مخلوط ميکنيم. در مرحله بعد،نشاسته،وانيل و بکينک پودر رو اضافه ميکنيم و دوباره خوووب مخلوط ميکنيم. در انتها آرد رو کم کم اضافه ميکنيم .تا وقتي که که خمير حاصل شود با دست ورز ميدهيم. بعد از اماده شدنِ خمير ،نصفش رو پودر کاکائو ميزنيم و حسابي ورز ميديم تا کاملا به خورد خمير برود . حالا از هر دو خمير به اندازه فندق برميداريم و گردش ميکنيم.براي راحتي کار ميتونيد خمير هارو رول کنيد و با چاقو يک اندازه برش بزنيد و بعد گرد کنيد. تا اينجا که فک کنم مشکلي نباشه اگه بخوايين مثل عکس قرابيه هاي فرفره اي شکل درست کنيد ،بايد از هر دو خمير ساده و کاکايو يي يک در ميان کنار هم بزاريد (از هر کدوم ۴تا که کلا ميشه ۸تا)و يک دايره تشکيل بديد .حالا با فشار دست کمي بهم ميچسبونيم و وسطشو شکلات چيپسي ميريزيم و بين دو دست گردش ميکنيم تا شکل مورد نظر بدست بياد. هر چي بيشتر گردش کنيد شکل قشنگتري حاصل ميشه. براي دو رنگ ها هم فقط کافيه دو تا خمير فندقي رو کنار هم بزاريم (يکي ساده و يکي کاکائو يي) باز کمي بادست فشار ميديم تا بهم بچسبن،بعد درست وسط دوتا دست ميزاريم و گردش ميکنيم داخل سيني فر کاعذ روغني ميزاريم و قرابيه هارو با فاصله کنار هم ميچينيم.(چون موقع پخت هجمش دوبرابر ميشه ) داخل فر ميزاريم با دماي ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقيقه فقط ي نکته خيلي مهم يادتون باشه وقتي قرابيه داغِ ،اگه دست بزنين از هم وا ميره پس بعد از پخت ،سيني رو از فر خارج کنيد و بزاريد کاملا خنک بشه بعد داخل ظرف سرو بچينيد. با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد