برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

غذاي اصلي/ طرز تهيه کباب سلطانى

منبع
بيتوته
بروزرسانی
غذاي اصلي/  طرز تهيه کباب سلطانى
بيتوته/ مواد لازم کباب سلطانى : فيله گوساله يا گوسفند 150 گرم سينه مرغ بدون استخوان 150 گرم پياز 1 عدد متوسط فلفل دلمه اي سبز 1 عدد کوچک آبليموي تازه 1 قاشق سوپخوري زعفران دم کرده 1 قاشق سوپخوري روغن زيتون يا روغن مايع 2 قاشق کره آب شده يا کره نرم شده 1 قالب 25 گرمي نمک و فلفل سياه به مقدار لازم طرز تهيه کباب سلطانى : براي نرم کردن يک کيلو گوشت قرمز بايد: آب يک عدد پياز، 2قاشق سوپخوري سس سويا، يک يا نصف قاشق چايخوري فلفل سياه يا نيم کوب،2 قاشق سوپخوري روغن روغن زيتون يا مايع را 12 تا 24 ساعت به گوشت اضافه کنيم. گوشت سينه مرغ را با زعفران هم مي زنيم يعد آب پياز، 2 قاشق روغن مايع يا روغن زيتون و نمک و فلفل اضافه مي کنيم و 12 تا 24 ساعت ميگ ذاريم تا مزه دار شود. 4،5 ساعت قبل از به سيخ کشيدن مرغ و گوشت پياز و فلفل دلمه اي را خلال مي کنيم و داخل مواد قبلي مي ريزيم. آبليمو را نيم ساعت قبل از پخت به هر دو اضافه مي کنيم، نمک را هم به گوشت قرمز اضافه مي کنيم. در سيخ يک در ميان يک عدد فيله گوشت قرمز يک عدد فيله مرغ مي زنيم و روي آتش و يا در تابه اي که با کره چرب کرده ايم مي پزيم. با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد