برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

ناهار/ طرز تهيه کاناپس قارچ غذايي ايتاليايي

منبع
بيست ستون
بروزرسانی
ناهار/  طرز تهيه کاناپس قارچ غذايي ايتاليايي
بيست ستون/ مواد لازم براي کاناپس قارچ براي 10 نفر : خمير پيتزا 3 عدد کره 60 گرم پيازچه ريز خردشده 1 پيمانه قارچ 500 گرم آرد ⅓ پيمانه شير ½ پيمانه نمک، فلفل و زردچوبه به ميزان دلخواه پنير پيتزاي رنده شده 500 گرم آويشن به ميزان دلخواه روغن به ميزان لازم طرز تهيه کاناپس قارچ : ابتدا کره را روي حرارت ملايم قرار داده و پيازچه را در آن تفت مي دهيم.سپس قارچ ها را شسته و لايه لايه مي کنيم. آنگاه قارچ را به پيازچه افزوده و نمک، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه مي کنيم. مواد را از روي حرارت برداشته و آرد را به آن افزوده و خوب مخلوط مي کنيم. آنگاه شير را به آن اضافه مي کنيم و مجددأ روي حرارت ملايم قرار مي دهيم. زماني که مواد به حالت غلظت رسيد، از روي حرارت برمي داريم. سپس سيني فر را به روغن آغشته کرده و خمير پيتزا را روي آن قرار مي دهيم. روي خمير پيتزا ابتدا مواد را ريخته و به يک ميزان پهن مي کنيم. سپس رويش آويشن پاشيده و در آخر پنير پيتزا مي پاشيم. سپس فر را از قبل گرم کرده و کاناپس قارچ را به مدت 20 دقيقه با دماي 180 درجه ي فارنهايت در فر قرار داده تا بپزد و پنير پيتزا آب شده و طلايي رنگ شود. با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد