logo

شام/ طرز تهيه «کتلت عدس»

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی
شام/ طرز تهيه «کتلت عدس»
آخرين خبر/ چي لازم دارم: عدس سبز1 ليوان سيب زميني 1 عدد بزرگ پياز 1 عدد کوچک تخم مرغ 3 عدد پودر سير 1 قاشق چايخوري آرد سوخاري ۳ق.غ نمک و فلفل و زردچوبه مقدار لازم ماست 1ق.غ چطوري درست کنم: عدس را از چند ساعت قبل در آب خيس دهيد ، عدس خيس خورده را داخل قابلمه بريزيد و 2 – 3 ليوان آب اضافه کنيد ، در قابلمه را ببنديد و روي حرارت متوسط قرار دهيد تا بپزد ، پس از اينکه آب غذا کشيده شد با ميکسر بزنيد يا با کوشتکوب بکوبيديا از چرخ گوشت رد کنيد تاعدس خوب له شوند. سيب زميني را با پوست خوب بشوييد و بزاريد توي قابلمه و سه ليوان اب اضافه کنيد تا نيم پز بشه سپس پوستش را پاک کنيد و رنده ريز کنيد. پياز را رنده کنيد و با دست کمي فشار دهيد تا آب اضافي پياز گرفته شود سپس عدس و سيب زميني ميکس شده ، تخم مرغ ، پودر سير ، نمک و فلفل و زردچوبه را به پياز اضافه کنيد و خوب مخلوط نماييد تا مايه کتلت يکدست شود سپس آرد سوخاري را اضافه کنيد و در اخر ماست را نيز اضافه ميکنيم پس از اينکه مايه کتلت اماده شد داخل ماهيتابه مقداري روغن بريزيد و روي حرارت متوسط قرار دهيد تا داغ شود ، دست تان را مرطوب کنيد يا به سفيده تخم مرغ آغشته کنيد و مقداري از مايه کتلت برداريد و به شکل گرد حالت دهيد و داخل روغن داغ بيندازيد تا سرخ شود سپس برگردانيد تا طرف ديگر ان نيز سرخ و برشته شود ( تمام کتلت ها را به همين صورت اماده کنيد ) البته من کتلتهامو قالب زدم ، کتلت ها را بهمراه سالاد و سس دلخواه سرو کنيد. نکته: ميتوانيد به جاي آرد سوخاري از آرد نخودچي استفاده کنيد ، مايه کتلت را زياده از حد سفت نکنيد بلکه تا اندازه اي ارد اضافه کنيد که بتوانيد با دست مرطوب به ان شکل دهيد. مواد لازم: کاهو،گوجه فرنگي، خيارسبز،فلفل دلمه،پياز،پنيرفتا نصف ليوان نگيني شده، زيتون بدون هسته کاهوي ريز شده را در يک کاسه بزرگ بريزيد. گوجه فرنگي ها را خرد کنيد و خيار سبزها را هم حلقه حلقه کنيد و به مواد بيفزاييد. فلفل دلمه را به صورت باريک خلال کنيد و همراه با پياز حلقه شده به مواد بيفزاييد. پنير و زيتون هسته گرفته را هم در آخر به مواد اضافه کرده و سالاد را هم بزنيد. طرز تهيه سس سالاد روغن زيتون ،سرکه،آويشن و پودر سير و نمک را مخلوط کنيد. با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد