logo

از شما/ باسلوق ژله اي

منبع
عکاس خونه
بروزرسانی
از شما/ باسلوق ژله اي
عکاس خونه/ ارسالي از احمدي لطفا در بخش آشپزي من چاپ شود.پودر ژله دلخواه 1 بسته ـ نشاسته 1/2 پيمانه ـ آب 1/2 پيمانه ـ گلاب 1/2 پيمانه ـ شکر 1 پيمانه ـ روغن 1 ق غ ـ پودر نارگيل به ميزان لازمداخل يه ظرف لبه دار آب بريزيد و خالي کنيد تا نم دار بشه. يه پلاستيک فريزر رو از وسط باز کنيد و داخل ظرف پهن کنيد. روي پلاستيک پودر نارگيل بپاشيد بذاريد کنار.داخل ظرف ديگه اي نشاسته و آب رو با هم مخلوط کنيد و از صافي رد کنيد و توي قابلمه تفلون بريزيد و همه مواد رو به نشاسته اضافه کنيد.روي حرارت بذاريد تا با شعله کم غليظ بشه و مدام هم بزنيد.بعد از غليظ شدن مواد روي توي ظرفي که از قبل آماده کرديد و پودر نارگيل پاشيديد بريزيد و روش رو صاف کنيد و پودر نارگيل بپاشيد.6 ساعت داخل يخچال قرار بديد.بعد از 6 ساعت از يخچال بيرون بياريد و به راحتي با چاقو برش بزنيد و ميل کنيد.نوش جونتونخيلي راحته حتما امتحانش کنيد.با پودر ژله ليمو خيلي خوشمزه ميشه.
"مخاطبان گرامي آخرين خبر؛ براي ارسال تصاوير؛ لطفا در صفحه عکاسخونه؛ آيکون دوربين در بالاي صفحه را انتخاب نموده و تصوير خود را ارسال فرماييد."