برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

ميز اردور/ ترفند برزيلي ها براي پخت «نان طعم دار»

منبع
ايران کوک
بروزرسانی
ميز اردور/ ترفند برزيلي ها براي پخت «نان طعم دار»
ايران کوک/ نان فنجاني پنيري برزيلي چي لازم دارم: آرد 1 و نيم ليوان . روغن زيتون يا روغن مايع 1/3 ليوان . تخم مرغ 1 عدد شير ولرم 2/3 ليوان . پنير رنده شده 1/2 ليوان . نمک مقداري چطور بپزم: تخم مرغ را از 1 ساعت قبل در دماي اتاق قرار دهيد تا به دماي اتاق برسد ، فر را با دماي 200 درجه سانتيگراد روشن کنيد تا گرم شود. تخم مرغ ، روغن و شير ولرم را داخل کاسه اي اي بريزيد و با همزن بزنيد سپس مخلوط آرد ، نمک و پنير را اضافه کنيد و مجدد بزنيد تا يکدست شود ، قالب مخصوص کاپ کيک را چرب کنيد و تا 2/3 هر قالب از مايه نان بريزيد و داخل فر به مدت 15 – 20 دقيقه قرار دهيد تا نان ها پف کرده و طلايي شوند ، پس از پخت نان ها را از فر خارج کنيد ، 10 دقيقه اجازه دهيد نان ها کمي سرد شوند سپس سرو کنيد. نکته ها : از هر نوع پنيري که تمايل داريد ميتوانيد در تهيه اين نان استفاده کنيد. با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد