بيتوته/"پاولووا" به دسري گفته ميشود که از مرنگ، خامه وانواع ميوهها تهيه شده است. دو کشور نيوزلند و استراليا به عنوان خاستگاه اين دسر شناخته ميشوند. ولي اهالي هر دو کشور متفقاً براين باورند که اسم اين دسر از هنرمند سرشناس روس «آناپاولووا » گرفته شده است.
مواد لازم براي دسر پاولووا :
سفيده تخم مرغ 4 عدد
شکر يک پيمانه
وانيل نصف قاشق چايخوري
سرکه سفيد يک قاشق چايخوري
آرد ذرت نصف قاشق چايخوري
مواد رويه دسر پاولووا :
خامه زده يک پيمانه
شکر يک و نيم قاشق غذاخوري
وانيل نصف قاشق چايخوري
ميوهجات فصل/ خرد شده به مقدار دلخواه
طرز تهيه دسر پاولووا :
فر را با درجه حرارت 120 درجه سانتيگراد گرم کنيد.
سيني فر را با ورق فويل بپوشانيد و آن را با کمي کره ذوب شده چرب کنيد.
سپس روي آن آرد پاشيده و سيني را تکان دهيد تا کاملاً به آرد آغشته شود. آنگاه سيني را برگردانيد و آرد اضافي آن را بگيريد.
يک دايره به قطر 18 سانتي متر روي فويل ترسيم نماييد و سيني را کنار بگذاريد. سفيده ها را حدود يک دقيقه در يک کاسه بزرگ با همزن برقي بزنيد تا کاملاً فرم بگيرد. سپس شکر را قاشق قاشق به آن اضافه کنيد.
توجه داشته باشيد که تا شکر قبلي کاملاً حل نشده، قاشق بعدي شکر را اضافه نکنيد. ( در اين مرحله براي امتحان، مقداري از مرنگ را مابين دو انگشت خود لمس کرده و در صورت احساس زبري کمي ديگر آن را هم بزنيد.
وانيل را به مخلوط اضافه کرده و پس از آن سرکه سفيد و آرد ذرت را روي مرنگ بپاشيد و با قاشق آن را به آرامي هم بزنيد.
مواد بالا يعني همان مرنگ را درست وسط دايرهاي که روي فويل روي سيني رسم کرده ايد قرار دهيد و آن را به آرامي به اندازه دايره پهن نماييد.
سيني فر را براي مدت 75- 60 دقيقه يا تا زماني که وقتي به مرنگ دست مي زنيد کاملاً خشک و سفت شده باشد، در فر قرار دهيد.
فر را خاموش کنيد و در فر را نيمه باز کنيد و اجازه دهيد تا مرنگ در داخل فر به تدريج خنک شود. سپس آن را از فر خارج نماييد و از فويل جدا کنيد و در ظرف مورد نظرتان قرار دهيد.
روي آن را خامهي زده شده قرار دهيد.
ميوههاي خرد شده را به عنوان لايه آخر روي دسر قرار داده و قبل از مصرف آن را درون يخچال خنک کرده و ميل کنيد.
با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد