وب سايت روزياتو/ در اينجا شما را با روش تهيه مرغ سوخاري با مغزي پنير آشنا خواهيم کرد که بسيار خوش طعم و لذيذ است و بدون شک به يکي از غذاهاي هميشگي شما تبديل خواهد شد.
چي لازم دارم:
۴۵۰ گرم فيله مرغ
يک بسته پنير موزارلا
۲ پيمانه پودر سوخاري ساده
۱ قاشق غذاخوري ريحان خشک
۱ قاشق غذاخوري جعفري خشک
۱ قاشق غذاخوري نمک
نصف پيمانه آرد
پودر سير
پنير پارمسان
۲ عدد تخم مرغ
روغن سرخ کردني
۱ پيمانه سس مارينارا
چطور بپزم:
1- فيله هاي مرغ را به تکه هاي ۵ سانتي متري برش دهيد.
2- با استفاده از يک چاقوي تيز و با احتياط کامل، داخل فيله ها را باز کنيد. مراقب باشيد که لبه هاي آن پاره نشود.
3- پنير موزارلا را به نوارهاي باريک برش دهيد و داخل هر کدام از حفره ها، يک تکه پنير بگذاريد.
4-پودر سير، ريحان خشک، جعفري خشک، نمک و پودر سوخاري را در يک کاسه بزرگ با يکديگر مخلوط کنيد.
5-مرغ را ابتدا درون آرد سفيد، سپس تخم مرغ و در آخر درون مخلوط پودر سوخاري بغلتانيد.
6- روغن را درون يک قابلمه متوسط ريخته و تا دماي ۱۷۵ درجه سانتي گراد گرم کنيد.
7-پس از داغ شدن روغن، هر دو طرف مرغ ها را درون آن سرخ کنيد تا کاملا طلايي و برشته شوند.
8-اين مرغ ها را با پنير پارمسان تزئين و به همراه سس مارينارا سرو کنيد.
بازار