برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

غذاي اصلي/ لقمه هاي پنيري مرغ سوخاري را حتما امتحان کنيد

منبع
بروزرسانی
غذاي اصلي/ لقمه هاي پنيري مرغ سوخاري را حتما امتحان کنيد
وب سايت روزياتو/ در اينجا شما را با روش تهيه مرغ سوخاري با مغزي پنير آشنا خواهيم کرد که بسيار خوش طعم و لذيذ است و بدون شک به يکي از غذاهاي هميشگي شما تبديل خواهد شد. چي لازم دارم: ۴۵۰ گرم فيله مرغ يک بسته پنير موزارلا ۲ پيمانه پودر سوخاري ساده ۱ قاشق غذاخوري ريحان خشک ۱ قاشق غذاخوري جعفري خشک ۱ قاشق غذاخوري نمک نصف پيمانه آرد پودر سير پنير پارمسان ۲ عدد تخم مرغ روغن سرخ کردني ۱ پيمانه سس مارينارا چطور بپزم: 1- فيله هاي مرغ را به تکه هاي ۵ سانتي متري برش دهيد. 2- با استفاده از يک چاقوي تيز و با احتياط کامل، داخل فيله ها را باز کنيد. مراقب باشيد که لبه هاي آن پاره نشود. 3- پنير موزارلا را به نوارهاي باريک برش دهيد و داخل هر کدام از حفره ها، يک تکه پنير بگذاريد. 4-پودر سير، ريحان خشک، جعفري خشک، نمک و پودر سوخاري را در يک کاسه بزرگ با يکديگر مخلوط کنيد. 5-مرغ را ابتدا درون آرد سفيد، سپس تخم مرغ و در آخر درون مخلوط پودر سوخاري بغلتانيد. 6- روغن را درون يک قابلمه متوسط ريخته و تا دماي ۱۷۵ درجه سانتي گراد گرم کنيد. 7-پس از داغ شدن روغن، هر دو طرف مرغ ها را درون آن سرخ کنيد تا کاملا طلايي و برشته شوند. 8-اين مرغ ها را با پنير پارمسان تزئين و به همراه سس مارينارا سرو کنيد.