بيتوته/ براي کباب تابه اى در فر سس مخصوص بايد آماده کنيم که مواد آن کره 50 گرم ، زعفران غليظ 2 قاشق غذا خورى ، آب يک عدد ليموى تازه ، فلفل سياه 1/2 قاشق چاى خورى است. در تهيه کباب تابه اى در فر زردچوبه توصيه نميکنم .
آماده سازي : 90 دقيقه
پخت : 60 دقيقه
چي لازم داريم؟
گوشت چرخکرده 500 گرم ( ترکيب گوشت گوسفند و گوساله ) 350 گرم گوسفند و 150 گرم گوساله
پياز 2 عدد
سس خردل 1/2 قاشق غذا خوري يا پودر
رب فلفل 1 قاشق غذا خوري ( در صورت دسترس ) ويا 1 قاشق غذا خورى رب گوجه فرنگى + 1/2 قاشق غذا خورى پودر فلفل قرمز
پودر سوخاري 2 قاشق غذا خوري
نمک به ميزان لازم
مواد لازم براى سس روي کباب تابه اى در فر:
کره 50 گرم ، زعفران غليظ 2 قاشق غذا خورى ، آب يک عدد ليموى تازه ، فلفل سياه 1/2 قاشق چاى خورى
چطوري بپزيم؟
***ابتد فر را با درجه زياد گرم کنيد ....
همه مواد رو داخل غذا ساز ريخته و خوب با هم ترکيب ميکنيم تا زمانى که پيازها کاملاً با گوشت مخلوط بشوند ، در همين حد ! و دستگاه را خاموش ميکنيم . ترکيب گوشت را داخل فريزر به مدت نيم ساعت قرار ميدهيم و بعد سينى فر را کمى چرب کرده و مواد را داخل سينى فر به صورت يکنواخت پهن ميکنيم.
مواد را داخل سينى فر به صورت يکنواخت پهن ميکنيم.
و بعد آن را به برشهاى عمودى و هم اندازه برش ميدهيم.
و روى کباب ها را خط انداخته.
و روى کباب تابه اي را خط انداخته.
و پودر سماق ميپاشيم.
روي کباب تابه اي پودر سماق مي پاشيم.
سينى فر را با کاغذ آلمينيوم ميپوشانيم و در فر از قبل گرم شده با حرارت زياد ( 250 درجه سانتى گراد ) براى پانزده دقيقه قرار ميدهيم و بعد حرارت فر را کم کرده ( 170) و نيم ساعت ديگر صبر ميکنيم و در اين فاصله 50 گرم کره را گرم ميکنيم به آن آب يک ليموى تازه را به همراه 2 قاشق غذاخورى زعفران دم کرده غليظ و کمى فلفل سياه اضافه ميکنيم و اين ترکيب را روى کباب ها ريخته و دوباره براى مدت پانزده دقيقه داخل فر قرار ميدهيم وبعد از اينکه کباب ها آماده شدند به همراه گوجه فرنگى سرخ شده و برنج چلو شده سرو ميکنيم.
نکته :
***زرد چوبه براى کباب تابه اى در فر توصيه نميکنم
با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد
بازار