جام نيوز/ اگرچه ممکن است تصور کنيد که خوردن سوپ جوجه نمي تواند درمان موثري براي بيماران مبتلا به سرماخوردگي يا آنفلوآنزا باشد، اما بهتر است به سوپي که مادرتان براي شما تهيه کرده اطمينان داشته باشيد، چرا که طبق بررسي ها خوردن سوپ جوجه مي تواند نقش موثري در بهبود سرماخوردگي داشته باشد.
چي لازم دارم:
سينه جوجه پوست کنده . بدون استخوان يا ران مرغ
۴ عدد ذرت شيري
مقداري آب جوجه کم نمک
۱ عدد فلفل دلمه اي تکه شده
يک فنجان شير
۴/۱ ۱ فنجان سبيب زميني تکه شده
نمک و فلفل سياه
فلفل قرمز خرد شده ( به دلخواه)
چطور بپزم:
۱- آب جوجه و جوجه و ذرت را در ظرف ريخته و در آن را بسته و با درجه حرارت بالا گرم مي کنيم تا جوش بيايد و سپس شعله را کم مي کنيم. بعد از ۱۲ دقيقه يا وقتي که جوجه ديگر صورتي نبودند جوجه ها و ذرت را خارج کرده و تکه تکه مي کنيم.
۲- فلفل دلمه اي ها را به آب جوجه اضافه مي کنيم. شير و سيب زميني ها را با هم مخلوط کرده و هم مي زنيم و به آب جوجه اضافه مي کنيم. جوجه ها را با چنگال تکه تکه مي کنيم و انها را به اب جوجه بر مي گردانيم. ذرت ها را از وسط از چوب ان نصف مي کنيم و آن ها را نيز به ظرف روي اجاق بر مي گردانيم. نمک و فلفل را اضافه مي کنيم. روي ان را مي توانيم با فلفل دلمه اي و فلفل قرمز باقي مانده تزئين مي کنيم. غذا آماده سرو است.
با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد
بازار