زندگي ايده آل/
چي لازم دارم:
باميه تازه و ريز: يک کيلوگرم
پياز متوسط: يک عدد
گوجه فرنگي: 5 تا 6 عدد
سير: يک بوته
گوشت مغز ران گوساله: 500 گرم
رب: دو قاشق غذاخوري
سس سالسا: دو قاشق غذاخوري
نمک و فلفل: به ميزان لازم
روغن براي سرخ کردن: به ميزان لازم
زردچوبه: دو قاشق چايخوري
سس بشامل: يک واحد طبق دستور ذکر شده
پنير پيتزاي رنده شده (ايتاليايي): به ميزان لازم
چطوري درست کنم:
1. ابتدا گوشت را خرد کرده و با کمي روغن کاملا سرخ ميکنيم. سپس دو تا سه حبه از سير را پوست کنده و کنار ميگذاريم و بقيه سير را به شکل بوتهاي همراه يکي از پيازها که پوست کنده و خرد کردهايم کنار گوشت ريخته و مقداري زردچوبه و دو ليوان آب به آن اضافه ميکنيم و اجازه ميدهيم تا بپزد.
2. باميهها را تميز کرده بالاي آن را کمي ميبريم و سپس با مقدار خيلي کمي روغن در قابلمه تفلون تفت ميدهيم. سه دقيقه که از تفت دادن باميهها گذشت، پيازها را به شکل خلالي خرد کرده دو، سه حبه سير را که کنار گذاشته بوديم رنده ميکنيم و همه را داخل آن ميريزيم و با هم تفت ميدهيم. در اين فاصله گوجهها را رنده ميکنيم. وقتي پيازها کمي نرم شدند، گوجه، رب و زردچوبه را به آن اضافه ميکنيم.
3. حدود يک ليوان آب روي مواد ميريزيم و اجازه ميدهيم بجوشند و کاملا بپزند و آب مواد تمام شود.
4. وقتي دوباره موادمان به روغن افتاد آن را با سس سالسا کمي تفت ميدهيم، نمک و فلفل آن را تنظيم کرده و کنار ميگذاريم.
5. حالا گوشت پخته شده را يا به صورت ريشريش يا تکهاي داخل باميه ميريزيم و مخلوط ميکنيم.
6. يک ظرف پيرکس يا سراميکي را که قابليت در فر گذاشتن داشته باشد انتخاب ميکنيم. کف آن دو، سه قاشق روغن زيتون يا روغن مايع ميريزيم و کمي سس بشامل کف آن پخش ميکنيم. حالا نيمي از خوراک را روي آن پهن ميکنيم با سس بشامل روي مواد باميه را ميپوشانيم و روي آن پنير ميپاشيم و با باقيمانده مواد يکبار ديگر اين کار را تکرار ميکنيم.
7. گراتن را حدود يک ساعت در پنجره وسط فر که از قبل با دماي 170درجه سانتيگراد گرم کردهايم قرار داده و ميپزيم.
با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد
بازار