بيتوته/
مواد لازم براي حليم شير خامه :
گوشت گوسفند بدون استخوان ۵۰۰ گرم
گندم پوست گرفته ۵۰۰ گرم
آب يک ليتر
شير دو ليتر
خامه 200 گرم
نمک به ميزان لازم
دارچين به ميزان لازم
روغن مايع به ميزان لازم
پياز يک عدد
طرز تهيه حليم شير خامه :
ابتدا گوشت را با کمي آب و يک عدد پياز مي گذاريم بپزد و در انتهاي پخت کمي نمک به آن اضافه ميکنيم. بعد از اين که کاملا پخته شده، گوشت ها را از ظرف خارج کرده و بعد از خنک شدن ريش ريش مي کنيم.
گندم ها را به مدت نصف روز در آب خيس کرده و سپس با يک ليتر آب در ظرفي ريخته و روي حرارت بسيار کم مي گذاريم بپزد تا آب کاملا به خورد گندم ها رفته و پخته شود و بعد از پختن و کمي خنک شدن با گوشتکوب دستي يا برقي شروع به له کردن گندم ها مي کنيم بعد از يک دقيقه شير را کم کم به گندم ها اضافه کرده و به له کردن ادامه مي دهيم تا مواد حالت کش دار بگيرد و کاملا کش بيايد.
دوباره مواد را روي حرارت ملايم گذاشته و گوشت ها را اضافه کرده به مدت دو دقيقه دوباره مواد را مي کوبيم در انتها خامه را اضافه کرده و بعد از پنج دقيقه مواد را از روي حرارت برداشته داخل ظرف مي ريزيم و با دارچين، روغن مايع، گوشت ريش ريش شده و کنجد، حليم را تزيين مي نماييم.
با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد
بازار