برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

غذاي اصلي/ طرز تهيه حليم شير خامه

منبع
بيتوته
بروزرسانی
غذاي اصلي/ طرز تهيه حليم شير خامه
بيتوته/ مواد لازم براي حليم شير خامه : گوشت گوسفند بدون استخوان ۵۰۰ گرم گندم پوست گرفته‌ ۵۰۰ گرم آب يک ليتر شير دو ليتر خامه 200 گرم نمک به ميزان لازم دارچين به ميزان لازم روغن مايع به ميزان لازم پياز يک عدد طرز تهيه حليم شير خامه : ابتدا گوشت را با کمي آب و يک عدد پياز مي گذاريم بپزد و در انتهاي پخت کمي نمک به آن اضافه مي‌کنيم. بعد از اين که کاملا پخته شده، گوشت ها را از ظرف خارج کرده و بعد از خنک شدن ريش ريش مي کنيم. گندم ها را به مدت نصف روز در آب خيس کرده و سپس با يک ليتر آب در ظرفي ريخته و روي حرارت بسيار کم مي گذاريم بپزد تا آب کاملا به خورد گندم ها رفته و پخته شود و بعد از پختن و کمي خنک شدن با گوشتکوب دستي يا برقي شروع به له کردن گندم ها مي کنيم بعد از يک دقيقه شير را کم کم به گندم ها اضافه کرده و به له کردن ادامه مي دهيم تا مواد حالت کش دار بگيرد و کاملا کش بيايد. دوباره مواد را روي حرارت ملايم گذاشته و گوشت ها را اضافه کرده به مدت دو دقيقه دوباره مواد را مي کوبيم در انتها خامه را اضافه کرده و بعد از پنج دقيقه مواد را از روي حرارت برداشته داخل ظرف مي ريزيم و با دارچين، روغن مايع، گوشت ريش ريش شده و کنجد، حليم را تزيين مي نماييم. با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد