برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

طرز تهيه کوکو مکزيکي، صبحانه گرم روز جمعه

منبع
بيتوته
بروزرسانی
 طرز تهيه کوکو مکزيکي، صبحانه گرم روز جمعه
بيتوته/مواد لازم براي کوکو مکزيکي : سيب زميني آبپز سه عدد متوسط پياز يک عدد متوسط تخم مرغ سه عدد آرد دو قاشق غذاخوري گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم فلفل دلمه به مقدار لازم پياز داغ دو قاشق غذاخوري پنير پيتزا در صورت دلخواه نمک و ادويه و فلفل به ميزان لازم طرز تهيه کوکو مکزيکي : سيب زميني آب پز و پياز متوسط و تخم مرغ را ميکس و دو قاشق آرد را اضافه کرده و هم بزنيد. سيب زميني آب پز و پياز و تخم مرغ را ميکس و دو قاشق آرد را هم بزنيد نکته : گوشت چرخ کرده و پياز داغ و فلفل دلمه اي را تفت داده در صورت دلخواه يک قاشق رب اضافه کرده و نمک و فلفل بزنيد اصل اين کوکو بايد تند باشد. کف ماهيتابه يک لايه از مواد ريخته و در صورت دلخواه پنير را ريخته و مخلوط گوشتي را روي سطح مواد ريخته و با يک دم کني درب ظرف را ببنديد. طرز پخت کوکو مکزيکي, مواد لازم براي کوکو مکزيکي کف تابه يک لايه از مواد ريخته و پنير و مخلوط گوشتي را روي آن ريخته و با دم کني درب ظرف را ببنديد نکته : اگر دم کني نگذاريد کامل پخته نمي شود. به مدت زمان نيم ساعت زير تابه شعله ملايم باشد تا مغز پخت شود. بعد از پخت يک لايه ديگر از مواد روي کوکوي پخته شده ريخته و دوباره دمي گذاشته و پانزده دقيقه ديگر زمان پخت دهيد. نکاتي براي پخت کوکو مکزيکي,مراحل پخت کوکو مکزيکي بعد از پخت يک لايه ديگر از مواد روي کوکوي پخته شده ريخته و دوباره دمي بگذاريد نکته : بعد از پخت تکه کرده و برگردانيد تا طرف ديگر مواد پخته شود. اين کوکو را مي توانيد به اشکال مختلف درست کنيد. با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد