روزياتو/ اين غذا به سبک غيرايراني و متفاوت درست مي شود. شما براي تهيه آن، علاوه بر گوجه فرنگي به فلفل دلمه اي و مرغ نيز نياز خواهيد داشت. براي آشنايي با روش تهيه اين پلو ادامه مطلب را از نظر بگذرانيد.
چي لازم دارم:
۶ عدد گوجه فرنگي خرد شده
۱ عدد فلفل دلمه اي قرمز
۲ عدد پياز قرمز کوچک
۱ عدد فلفل قرمز شيرين
نصف پيمانه + ۲ قاشق غذاخوري روغن گياهي
۴۵۰ گرم مرغ بدون پوست و استخوان
۲ قاشق چايخوري آويشن
۲ پيمانه برنج دانه بلند نيمه پخته
۲ عدد عصاره مرغ حل شده در ⅔ پيمانه آب
چطور بپزم:
گوجه فرنگي، فلفل دلمه اي قرمز، پياز قرمز و فلفل قرمز را خرد کرده و درون غذاساز بريزيد تا له شوند.
در تابه متوسط، دو قاشق غذاخوري روغن گياهي بريزيد، پياز، مرغ و پودر کاري را افزوده و با حرارت متوسط تفت دهيد.
پس از ۸ تا ۱۰ دقيقه، آن ها را از تابه خارج کنيد.
حرارت را زياد کرده و پوره گوجه فرنگي را درون آن بريزيد و اجازه دهيد تا جوشيده و غليظ شود.
بقيه روغن گياهي را افزوده و به مدت ۸ تا ۱۰ دقيقه ديگر آن را بپزيد. در آخر، مرغ، برنج، محلول عصاره مرغ و ساقه آويشن را بيفزاييد.
يک ورقه آلومينيومي روي در تابه بکشيد و سپس در را بگذاريد و اجازه دهيد تا برنج به مدت ۳۰ دقيقه دم بکشد.
بازار