برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

ويدئو/ دمپختک مرغ و گوجه فرنگي، محبوب ذائقه ايراني براي شام

منبع
بروزرسانی
روزياتو/ اين غذا به سبک غيرايراني و متفاوت درست مي شود. شما براي تهيه آن، علاوه بر گوجه فرنگي به فلفل دلمه اي و مرغ نيز نياز خواهيد داشت. براي آشنايي با روش تهيه اين پلو ادامه مطلب را از نظر بگذرانيد. چي لازم دارم: ۶ عدد گوجه فرنگي خرد شده ۱ عدد فلفل دلمه اي قرمز ۲ عدد پياز قرمز کوچک ۱ عدد فلفل قرمز شيرين نصف پيمانه + ۲ قاشق غذاخوري روغن گياهي ۴۵۰ گرم مرغ بدون پوست و استخوان ۲ قاشق چايخوري آويشن ۲ پيمانه برنج دانه بلند نيمه پخته ۲ عدد عصاره مرغ حل شده در ⅔ پيمانه آب چطور بپزم: گوجه فرنگي، فلفل دلمه اي قرمز، پياز قرمز و فلفل قرمز را خرد کرده و درون غذاساز بريزيد تا له شوند. در تابه متوسط، دو قاشق غذاخوري روغن گياهي بريزيد، پياز، مرغ و پودر کاري را افزوده و با حرارت متوسط تفت دهيد. پس از ۸ تا ۱۰ دقيقه، آن ها را از تابه خارج کنيد. حرارت را زياد کرده و پوره گوجه فرنگي را درون آن بريزيد و اجازه دهيد تا جوشيده و غليظ شود. بقيه روغن گياهي را افزوده و به مدت ۸ تا ۱۰ دقيقه ديگر آن را بپزيد. در آخر، مرغ، برنج، محلول عصاره مرغ و ساقه آويشن را بيفزاييد. يک ورقه آلومينيومي روي در تابه بکشيد و سپس در را بگذاريد و اجازه دهيد تا برنج به مدت ۳۰ دقيقه دم بکشد.