برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

شيريني ها/ «پودينگ فندقي شکلاتي»، بهترين پيشنهاد براي اولين روز پاييز

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی
شيريني ها/ «پودينگ فندقي شکلاتي»، بهترين پيشنهاد براي اولين روز پاييز
آخرين خبر/ چي لازم دارم: ▪️خامه 800 گرم ▪️نوتلا (شکلات فندقي) 500 گرم ▪️پودر ژلاتين ½2 قاشق مرباخوري ▪️آب جوش 1 قاشق مرباخوري ▪️خامه زده شده براي سرو ▪️فندق بو داده شده براي سرو ▪️پودر کاکائو براي تزيين در زمان سرو چه جوري درست ميشه: خامه و نوتلا را در يک ظرف روي حرارت ملايم به مدت 3 الي 4 دقيقه يا تا زماني که يکنواخت شوند با هم مخلوط کنيد. 1 قاشق مرباخوري آب جوش را در يک ظرف کوچک نشکن بريزيد و پودر ژلاتين را روي آن بپاشيد و 10 تا 15 دقيقه اجازه دهيد پودر ژلاتين آب را به خود جذب کرده و پف کند سپس به روش بن ماري آن را حرارت دهيد تا محلولي يکنواخت بدست آيد. مخلوط ژلاتين را به نوتلا اضافه کنيد و اين مخلوط را به صورت مساوي در 6 ظرف پذيرايي با گنجايش 185 ميلي ليتر (¾ پيمانه) بريزيد و آنها را به مدت 6 ساعت يا تا زماني که خودشان را کاملاً بگيرند در يخچال قرار دهيد. روي دسرها خامه زده شده بريزيد. پودر کاکائو و دانه هاي فندق بو داده شده را روي آن بپاشيد و سرو کنيد. با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد