آخرين خبر/
چي لازم دارم:
▪️خامه 800 گرم
▪️نوتلا (شکلات فندقي) 500 گرم
▪️پودر ژلاتين ½2 قاشق مرباخوري
▪️آب جوش 1 قاشق مرباخوري
▪️خامه زده شده براي سرو
▪️فندق بو داده شده براي سرو
▪️پودر کاکائو براي تزيين در زمان سرو
چه جوري درست ميشه:
خامه و نوتلا را در يک ظرف روي حرارت ملايم به مدت 3 الي 4 دقيقه يا تا زماني که يکنواخت شوند با هم مخلوط کنيد.
1 قاشق مرباخوري آب جوش را در يک ظرف کوچک نشکن بريزيد و پودر ژلاتين را روي آن بپاشيد و 10 تا 15 دقيقه اجازه دهيد پودر ژلاتين آب را به خود جذب کرده و پف کند سپس به روش بن ماري آن را حرارت دهيد تا محلولي يکنواخت بدست آيد.
مخلوط ژلاتين را به نوتلا اضافه کنيد و اين مخلوط را به صورت مساوي در 6 ظرف پذيرايي با گنجايش 185 ميلي ليتر (¾ پيمانه) بريزيد و آنها را به مدت 6 ساعت يا تا زماني که خودشان را کاملاً بگيرند در يخچال قرار دهيد.
روي دسرها خامه زده شده بريزيد.
پودر کاکائو و دانه هاي فندق بو داده شده را روي آن بپاشيد و سرو کنيد.
با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد
بازار