برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

غذاي اصلي/ دستور تهيه «ماکاروني با پنير پيتزا»

منبع
آکا ايران
بروزرسانی
غذاي اصلي/ دستور تهيه «ماکاروني با پنير پيتزا»
آکا ايران/ چي لازم دارم (براي 4 نفر): ماکاروني نازک: يک بسته گوشت چرخ‌کرده: 250 گرم پياز متوسط: يک عدد رب گوجه‌فرنگي: يک قاشق غذاخوري زردچوبه: نصف قاشق چايخوري پودر سير: يک قاشق چايخوري نمک، فلفل و روغن: به ميزان لازم روغن زيتون: دو قاشق مرباخوري پنير پيتزا: 50 گرم رنده شده چطور بپزم: شايد به خودتان بگوييد ماکاروني را که خيلي‌ها بلدند درست کنند. چرا دستور طبخ آن را داده‌ايد، در پاسخ بايد بگويم که ماکاروني غذاي راحتي است، اما گاهي اوقات چاشني آن خوشمزه نمي‌شود از خودتان مي‌پرسيد که چرا ماکاروني که در رستوران‌ها به خصوص رستوران‌هاي ايتاليايي مي‌خوريم آنقدر خوشمزه است، به اين دليل که چاشني آن بادقت خاصي درست مي‌شود، حال طرز تهيه اين ماکاروني را بخوانيد… ابتدا پياز را با رنده ريز، رنده مي‌کنيم سپس آن را در روغن تفت مي‌دهيم تا طلايي شود، بعد گوشت را داخل پياز مي‌ريزيم و هم مي‌زنيم تا گوشت هم سرخ شود. پس از اين مراحل زردچوبه، رب‌گوجه‌فرنگي، نمک و فلفل را به آن اضافه و هم مي‌زنيم و کمي آب روي مواد مي‌ريزيم و مي‌گذاريم تا با حرارت ملايم بپزد، دقت کنيد که خوشمزگي چاشني ماکاروني به اين نکته است که گوشت چرخ‌کرده آن بايد بدون چربي باشد، مزه چربي است که مايه گوشت ماکاروني را پس از پخت خوش‌طعم نمي‌کند سپس همان طور که مي‌دانيد داخل ظرف حاوي آب جوش، به همراه نمک و روغن ماکاروني‌ها را مي‌ريزيم و پس از ده دقيقه ماکاروني را آبکش مي‌کنيم، خيلي از شماها عادت داريد که پس از آبکشي، ماکاروني و مايه گوشت را داخل قابلمه مي‌ريزيد و نيم ساعت روي حرارت مي‌گذاريد تا ملايم دم بکشد، همين مسئله باعث مي‌شود که ماکاروني پس از پختن خوشمزه نشود، بهترين روش اين است که اين کار را انجام ندهيد بلکه ماکاروني را پس از آبکشي زير شير آب گرم داخل آبکش قرار داده، سپس آن را در قابلمه بريزيد و کمي به آن روغن مايع (دو قاشق غذاخوري)، روغن زيتون (دو قاشق غذاخوري) و پودر سير (يک قاشق چايخوري)، زردچوبه (نصف قاشق چايخوري) اضافه کنيد و هم بزنيد همين طور که ماکاروني را با قاشق‌هاي مخصوص هم مي‌زنيد، شعله هم روشن باشد (در حدود دو دقيقه) سپس ماکاروني را به ميل خود در ديس يا بشقاب بکشيد…. و روي آن مايه گوشت را که بايد حتما داغ باشد بريزيد. پس از اين مرحله اگر دوست داشتيد پنير پيتزاي رنده شده را مانند تصوير، روي گوشت بريزيد. حال ماکاروني خوشمزه شما آماده است، البته فکر نکنيد که اين ماکاروني مزه زياد سير را به خود خواهد گرفت بلکه تنها کمي چاشني سير را با خود به همراه دارد. با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد