logo
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

کبک سوخاري، طعمي که زير زبانتان مي ماند

منبع
بيتوته
بروزرسانی
کبک سوخاري، طعمي که زير زبانتان مي ماند
بيتوته/ به اين روش کبک سوخاري تهيه کنيد و در ميهماني ها سرو کنيد و از آن لذت ببريد. چي لازم دارم: کبک 2 عدد پياز خلالي شده 30 گرم ماست 60 ميلي ليتر آب ليموترش تازه 40 ميلي ليتر زعفران دم کرده به مقدار لازم فلفل سياه يک دوم قاشق چايخوري آب مرغ 250 ميلي ليتر مواد مورد نياز سس : آب هلو طبيعي 200 ميلي لتير انجير خشک 15 گرم ميخک 2 عدد آب ليمو ترش تازه 30 ميلي ليتر چطور بپزم: ماست، آب ليموترش، زعفران، فلفل سياه و پياز را داخل کاسه اي ريخته و با هم مخلوط کنيد. سپس کبک را درون مواد قرار دهيد و به مدت 2 ساعت درون يخچال بگذاريد تا مزه دار شود. کبک را درون سيني فر قرار داده، آب مرغ را به آن اضافه کرده و روي آن را با ورق آلومينومي بپوشانيد. سيني را درون فر از قبل با دماي 180 درجه سانتي گراد گرم شده، به مدت 35 دقيقه قرار دهيد تا کبک بپزد. بعد ورق آلومينيومي را برداشته و به مدت 3 دقيقه گريل را روشن کنيد تا روي آن طلايي رنگ شود. براي تهيه سس : آب هلو، انجير و ميخک را درون تابه اي ريخته و حدود 10 دقيقه روي حرارت ملايم قرار دهيد تا کمي غليظ شود. سپس آن را درون دستگاه غذاساز ريخته تا يکدست شود. بعد آب ليموترش را به آن اضافه کنيد. سس آماده شده را به کبک سوخاري اضافه کرده و در صورت تمايل همراه با پلو يا سبزيجات سرو کنيد. با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد
اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره