چاره چي/
مواد لازم:
خمير پيتزا
۱ و نيم پيمانه گوشت مرغ ريش ريش شده
۱ پيمانه سس پيتزا
۱ و نيم پيمانه بروکلي
۱ و نيم پيمانه پنير موزارلا
۲ قاشق غذاخوري برگ ريحان
¼ پيمانه پنير پارمسان به دلخواه
طرز تهيه:
براي درست کردن پيتزا فنجاني ابتدا مواد لازم را تهيه کرده و کنار بگذاريد. فر را روي ۳۷۵ درجه فارنهايت گرم کنيد. خمير را صاف کنيد و در اندازه هاي مناسب فنجان در شکل هاي دايره اي ببريد. داخل ظرف جداگانه اي مرغ هاي ريش شده و سس را با هم مخلوط کنيد. نصف فنجان ها را با مرغ و سس پر کنيد. سپس روي آن يک لايه کلم بروکلي، يک لايه پنير موزارلا و يک لايه برگ ريحان بريزيد. در نهايت روي فنجان را با يک لايه خميري که بريده ايد بپوشانيد. در صورت تمايل روي آن کمي هم پنير پارمسان بريزيد و به مدت ۱۵ الي ۲۰ دقيقه يا تا زماني که خمير روي فنجان مايل به قهوه اي رنگ شد داخل فر قرار دهيد. بچه ها به اين نوع پيتزا علاقه زيادي دارند و البته نه تنها بچه ها بلکه بزرگترها هم طرفدارش هستند
با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد
بازار