بيتوته/
طرز تهيه لقمه هاي قارچ
مواد لازم براي لقمه هاي قارچ :
قارچ درشت 24 عدد
ليموترش نصف عدد
نان سفيد برشي 3 ورقه
سينهي مرغ پخته و ريز خرد کرده 200 گرم
تخم مرغ هم زده 1 عدد
جعفري خرد کرده 2 قاشق سوپخوري
ريحان خرد کرده 2 قاشق سوپخوري
خامه 3 قاشق سوپخوري
نمک و فلفل به ميزان لازم
روغن زيتون به ميزان لازم
طرز تهيه لقمه هاي قارچ :
فر را با دماي 180 درجهي سانتيگراد گرم کنيد و سيني فر را با کاغذ روغني بپوشانيد. آن گاه پايهي قارچ ها را در آوريد و داخلشان را اندکي خالي کنيد.
سپس رويشان ليمو بماليد تا سياه نشوند! حالا نان ها را برشته کنيد و در دستگاه غذاساز بريزيد و خرد نمائيد.
اکنون خرده هاي نان، مرغ، تخممرغ، جعفري، ريحان، خامه، نمک و فلفل را در ظرف مناسبي بريزيد و مخلوط کنيد.
سپس روي قارچ ها روغن بماليد و نمک و فلفل بزنيد. سپس 12 عدد از قارچ ها را با مايهي مياني پر کنيد و باقيمانده ي قارچ ها را رويشان بگذاريد و در سيني فر بچينيد.
سيني را در فر بگذاريد و لقمه هاي قارچ را به مدت تقريبي 25-30 دقيقه يا تا زمانيکه طلائي رنگ شوند، بپزيد.
نکته براي تهيه لقمه هاي قارچ :
در صورت دلخواه لقمه هاي قارچ را با ساقه هاي تره بيارائيد.
با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد
بازار