برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

غذاي اصلي/ طرز تهيه لقمه هاي قارچ

منبع
بيتوته
بروزرسانی
غذاي اصلي/ طرز تهيه لقمه هاي قارچ
بيتوته/ طرز تهيه لقمه هاي قارچ مواد لازم براي لقمه هاي قارچ : قارچ درشت 24 عدد ليموترش نصف عدد نان سفيد برشي 3 ورقه سينه‌ي مرغ پخته و ريز خرد کرده 200 گرم تخم مرغ هم زده 1 عدد جعفري خرد کرده 2 قاشق سوپخوري ريحان خرد کرده 2 قاشق سوپخوري خامه 3 قاشق سوپخوري نمک و فلفل به ميزان لازم روغن زيتون به ميزان لازم طرز تهيه لقمه هاي قارچ : فر را با دماي 180 درجه‌ي سانتيگراد گرم کنيد و سيني فر را با کاغذ روغني بپوشانيد. آن گاه پايه‌ي قارچ ها را در آوريد و داخلشان را اندکي خالي کنيد. سپس رويشان ليمو بماليد تا سياه نشوند! حالا نان ها را برشته کنيد و در دستگاه غذاساز بريزيد و خرد نمائيد. اکنون خرده هاي نان، مرغ، تخم‌مرغ، جعفري، ريحان، خامه، نمک و فلفل را در ظرف مناسبي بريزيد و مخلوط کنيد. سپس روي قارچ ها روغن بماليد و نمک و فلفل بزنيد. سپس 12 عدد از قارچ ها را با مايه‌ي مياني پر کنيد و باقيمانده ي قارچ ها را رويشان بگذاريد و در سيني فر بچينيد. سيني را در فر بگذاريد و لقمه هاي قارچ را به مدت تقريبي 25-30 دقيقه يا تا زمانيکه طلائي رنگ شوند، بپزيد. نکته براي تهيه لقمه هاي قارچ : در صورت دلخواه لقمه هاي قارچ را با ساقه هاي تره بيارائيد. با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد