نماد آخرین خبر

غذاي ملل/ طرز تهيه طاجين گوشت و به مراکشي

منبع
بيتوته
بروزرسانی
غذاي ملل/ طرز تهيه طاجين گوشت و به مراکشي
بيتوته/ طاجين گوشت و به، خورش مخصوص مراکش و کشورهاي شمال آفريقا است. طاجين ظرفي است که خورش را در آن درست مي کنند. اين خورش با گوشت قرمز و ميوه به پخته مي شود و از يک نوع ادويه مخصوص مراکشي (ادويه راس الحانوت) استفاده مي شود. اين ادويه را خيلي راحت مي توانيد در خانه درست کنيد. مواد آن را از بيرون تهيه کنيد و با هم مخلوط کنيد. مواد لازم براي ادويه راس الحانوت مراکشي : پودر زيره ۱ قاشق چايخوري پودر زنجبيل ۱ قاشق چايخوري نمک ۱ قاشق چايخوري فلفل سياه ۳/۴ قاشق چايخوري پودر دارچين ۱/۲ قاشق چايخوري پودر فلفل قرمز ۱/۲ قاشق چايخوري ميخک خرد شده ۱/۴ قاشق چايخوري طرز تهيه ادويه راس الحانوت مراکشي : تمام مواد را در کاسه اي بريزيد و کامل با هم مخلوط کنيد و خوب هم بزنيد تا به طور کامل ترکيب شوند. سپس در ظرف مناسب بريزيد و درب آن را محکم ببنديد تا عطر و بوي آن از بين نرود. حالا شما ۳ قاشق ادويه راس الحانوت مراکشي داريد. مواد لازم براي طاجين گوشت و به مراکشي : گوشت قرمز ۶۰۰ گرم ميوه به متوسط ۴ عدد نخود ۵۰۰ گرم جعفري خرد شده ۴ قاشق غذاخوري گوجه فرنگي متوسط ۵ عدد سير ۳ حبه ساقه کرفس خرد شده ۱ عدد پياز متوسط ۲ عدد پودر زيره ۱ قاشق چايخوري ادويه راس الحانوت ۲ قاشق چايخوري نمک به مقدار لازم فلفل سياه و فلفل قرمز به مقدار لازم روغن به مقدار لازم طرز تهيه طاجين گوشت و به : گوشت را به قطعات مربعي شکل برش داده و تميز شسته و آبکش کنيد. سپس يک عدد پياز را نگيني خرد کرده و همراه با گوشت و مقداري روغن روي حرارت ملايم گاز به مدت ۱۰ دقيقه سرخ کنيد. سپس گوشت را همراه با ۴ ليوان آب داخل زودپز به مدت ۱۸۰ دقيقه بپزيد. نخود را شسته و با مقداري آب به مدت ۱ ساعت بگذاريد تا پخته شود. بعد از پخت کامل آب نخود را دور بريزيد و نخود را در ظرفي جداگانه نگه داريد. يک عدد پياز را نگيني خرد کنيد، گوجه فرنگي و ميوه به را تميز شسته، پوست آنها را بگيريد و به اندازه دلخواه خرد کنيد و هر کدام را در ظرفي جداگانه نگه داريد. يک ماهيتابه بزرگ را روي حرارت ملايم گاز داغ کنيد و مقداري روغن در آن بريزيد. وقتي روغن گرم شد ميوه به را داخل روغن بريزيد و به مدت ۵ تا ۶ دقيقه سرخ کنيد تا کاراملي شود سپس پياز خرد شده، کرفس خرد شده و سير خرد شده را اضافه کنيد و به مدت ۳ دقيقه تفت دهيد. با يک کفگير سوراخدار مواد داخل ماهيتابه را برداريد و داخل يک قابلمه بزرگ بريزيد. گوشت پخته شده، گوجه فرنگي هاي خرد شده، جعفري خرد شده و نخود پخته شده را داخل قابلمه بريزيد و ۳ ليوان از آب گوشت، پودر زيره، فلفل سياه و فلفل قرمز، نمک و ادويه راس الحانوت را اضافه کنيد و اجازه دهيد تا به مدت ۱ ساعت به آرامي بپزد و خوب جا بيفتد. طاجين گوشت و به را با برنج سفيد سرو کنيد. نوش جان! با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد