ستاره/ خرمالو از ميوههاي پاييزي خوشمزه است که ميتوانيد از آن در تهيه انواع کيک و دسر بهره ببريد. براي تهيه دسر کرم خرمالو کمتر از 30 دقيقه زمان نياز داريد.
براي سهولت در جدا کردن کرم خرمالو از قالب بهتر است قبل از ريختن کرم در قالب، قالب را با آب سرد بشوييد و به مدت چند دقيقه در فريزر قرار دهيد. سپس کرم خرمالو را در قالب ريخته و در يخچال استراحت دهيد. همچنين به هنگام جدا کردن کرم خرمالو ميبايست ابتدا به کمک انگشت مرطوب کرم را از جدارهها جدا کرده و سپس قالب را درون ظرف آب گرم به مدت 8 ثانيه فرو برده و در ظرف مورد نظر واژگون کرده و با چند تکان سريع و محکم به صورت عمودي سعي در خارج کردن آن نماييد.
همچنين بهتر است کف ظرف مورد نظر براي سرو را قبل از واژگوني کرم خرمالو با آب مرطوب کنيد تا پس از خارج شدن کرم در صورتي که در جاي مناسبي از ظرف فرود نيامده بود به راحتي قابليت جابهجايي داشته باشد.
همچنين ميتوانيد اين کرم را به صورت تک نفره در ظروف بستنيخوري و يا ليوان تهيه و سرو نماييد.
چي لازم دارم:
خرمالو 300 گرم
خامه قنادي 300 گرم
شکر 1/4 پيمانه
پودر ژلاتين 3 قاشق چايخوري
شير 1/4 پيمانه
چه جوري درست ميشه:
پودر ژلاتين را با 6 قاشق غذاخوري آب سرد روي بخار کتري حل کنيد.
شير و شکر را روي حرارت ملايم به جوش آوريد و کنار بگذاريد.
خرمالو رو پوست کنده و به کمک مخلوطکن پوره کنيد.
خامه قنادي را به خرمالوي پوره شده اضافه کنيد.
زماني که شير کمي خنک شد، ژلاتين حل شده را به آن اضافه کنيد.
در نهايت پوره خرمالو و خامه را با مواد ترکيب کنيد تا مايه صاف و يکدستي حاصل گردد.
مواد را درون قالب ريخته و به مدت 5 تا 8 ساعت در يخچال استراحت دهيد تا کرم خرمالو کاملا سفت شود.
بازار