چاره چي/
مواد لازم:
گوشت: نيم کيلو
کدو حلوايي: يک کيلو
قلم گوسفندي: دو عدد
پياز سرخ شده: سه قاشق سوپ خوري
رب گوجه فرنگي: يک قاشق غذاخوري
روغن براي سرخ کردن به ميزان لازم
غوره ۳۰۰ گرم
آبغوره يک استکان کوچک
نمک، فلفل، ادويه به ميزان لازم
طرز تهيه:
ابتدا گوشت ها را تکه تکه برش مي زنيم و سرخ مي کنيم. بعد از سرخ شدن به همراه پياز سرخ شده مي گذاريم با آب خوب بپزد ولي له نشود. کدوها را به اشکال دلخواه مي بريم و با روغن سرخ مي کنيم. کدوها و گوشت ها را در قابلمه اي مي ريزيم، دنباله هاي غوره را گرفته و کمي سرخ مي کنيم و همراه با رب، نمک، فلفل و ادويه به خورش اضافه کرده و مي گذاريم بجوشد و بپزد.
چون کدوها خيلي سريع پخته مي شوند مواظب باشيد که له نشوند. آب براي پختن يک ليوان کافي است. حدود پنج دقيقه صبر مي کنيم تا آب آن تمام شود و خورش به روغن بنشيند. اين خورش را مي توان با گوشت ساير طيور تهيه کرد.
با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد
بازار