نماد آخرین خبر

غذاي اصلي/ دستور تهيه «لوبيا پلو با فيله مرغ»

منبع
سوران
بروزرسانی
غذاي اصلي/ دستور تهيه «لوبيا پلو با فيله مرغ»
سوران/چي لازم دارم: لوبيا سبز نيم کيلوگرم برنج يک کيلوگرم فيله مرغ پنج عدد پياز يک عدد زعفران يک قاشق چايخوري روغن‌، نمک و فلفل به ميزان لازم ادويه در صورت تمايل چطور بپزم: ابتدا لوبياسبز را خلال کرده و به همراه پياز، تفت مي‌دهيم. سپس فيله‌مرغ را به آنها اضافه کرده، بعد با دوليوان آب مي‌گذاريم بپزد تا آب آن کشيده شود. آن‌گاه، برنج را که از قبل خيس کرده‌ايم، آبکش کرده و کنار مي‌گذاريم. وقتي، مخلوط لوبيا و مرغ کاملا پخت، يک قاشق چاي‌خوري زعفران به آن اضافه کرده و هم بزنيد تا با حرارت متوسط به خورد مواد برود، آن‌گاه، در صورت تمايل، مقداري نمک و ادويه به مواد بزنيد، و آن‌ها را لابه‌لاي برنج ريخته، دم کنيد. پس از 45 دقيقه غذا آماده است. در ضمن مي‌توانيد مقداري گوشت، کنار گذاشته و براي تزئين ديس برنج به کار ببريد. با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره