آخرين خبر/
چي لازم دارم:
پياز: دو عدد درشت
هويج: يک کاسه بزرگ
گوشت گوسفند: ۴۰۰ گرم
آلو بخارا: به مقدار دلخواه
رب گوجه: سه قاشق غذاخوري
نمک، فلفل و ادويه: به مقدار لازم
چطور بپزم:
براي تهيه اين خورش خوشمزه، در ابتدا پيازها را در روغن تفت دهيد و بعد گوشت خورشتي را به آن اضافه کنيد. گوشت را آنقدر تفت دهيد تا شيره آن خارج شود. حالا مقداري رب اضافه کنيد و بعد هويج خلالي را بريزيد. حالا حدود چهار ليوان آب بريزيد و دو ساعت صبر کنيد تا خورش بپزد. در نيم ساعت آخر پخت، نمک، فلفل و آلو بخاراها را اضافه کنيد تا خورش طعم ملس به خود بگيرد. اين خورش خوشمزه را همراه با پلوي زعفراني نوش جان کنيد.
همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد:
آخرين خبر در ويسپي
http://wispi.me/channel/akharinkhabar
آخرين خبر در سروش
http://sapp.ir/akharinkhabar
آخرين خبر در گپ
https://gap.im/akharinkhabar
بازار