خراسان/
چي لازم دارم:
سبزي (تره،گشنيز،جعفري،ترخون،مرزه و شويد) - به مقدار لازم
برنج - 3۰۰ گرم
لپه - يک فنجان
گوشت چرخ کرده - ۱۵۰ گرم
پياز سرخ شده - پنج قاشق غذاخوري
کشمش سرخ شده - پنج قاشق غذاخوري
گردوي خرد شده - پنج قاشق غذاخوري
نمک، فلفل، زرد چوبه و آب - به مقدار لازم
چطور بپزم:
براي تهيه کوفته سبزي ابتدا بايد از ۲ ساعت قبل برنج و لپه را در آب خيس کنيد. سبزيها را پاک کنيد و تميز بشوييد و ساطوري کنيد.برنج و لپه را داخل آبکش بريزيد.سپس گوشت چرخ کرده و سبزي و برنج و لپه را در مخلوط کن بريزيد تا خوب مخلوط شود.
مواد را داخل ظرفي بريزيد و نمک و فلفل و زرد چوبه را به آن اضافه کنيد.
مواد را حسابي با دست ورز دهيد تا حالت چسبندگي پيدا کند.با دست از مواد کوفته به اندازه يک پرتقال برداريد و کف دست پهن کنيد.
سپس از پياز و کشمش سرخ شده و گردو وسط کوفته بريزيد.کوفته را از کناره جمع کنيد تا موادي که ريختيد، داخل کوفته پنهان شود.کوفته را خوب جمع کنيد تا هنگام پخت وا نرود. در يک قابلمه آب بريزيد و آن را روي حرارت بگذاريد تا آب به جوش بيايد.مقداري از پياز سرخ شده و سبزي خرد شده را همراه نمک و فلفل به آب جوش اضافه کنيد و بعد کوفتهها را در آن بيندازيد.
حرارت را زياد کنيد که در اين مرحله آب از جوش نيفتد.در انتهاي پخت که سس غليظ و مقدارش کم شد، قابلمه را از روي حرارت برداريد.بعد از پختن، کوفتهها را در ظرف مناسبي بچينيد و از سس روي کوفته ها بريزيد.
همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد:
آخرين خبر در تلگرام
https://t.me/akharinkhabar
آخرين خبر در ويسپي
http://wispi.me/channel/akharinkhabar
آخرين خبر در سروش
http://sapp.ir/akharinkhabar
آخرين خبر در گپ
https://gap.im/akharinkhabar
بازار