آکا ايران/
مواد لازم:
براي سس قارچ:
آب گوشت يک پيمانه
آرد سفيد يک قاشق سوپ خوري
کره 250گرم
قارچ تازه 250گرم
شير يک پيمانه
نمک و فلفل به مقدار کافي
براي استيک:
گوشت فيله يا راسته به وزن 250گرم 3 عدد
سيب زميني متوسط 2عدد
نخود فرنگي 100گرم
هويج کوچک 6عدد
کره 150گرم
نمک و فلفل به مقدار کافي
استيک را بايد در تابه چدني سرخ کرده و در هر نوبت يک استيک را در تابه قرار داد.قطعات گوشت را کمي ميکوبيم.دو طرف هر قطعه را به نمک و فلفل آغشته ميکنيم.هر قطعه گوشت را به طور جداگانه در روغن سرخ ميکنيم.
سيب زمينيها را پوست کنده و به صورت خلال در مياوريم.سيب زميني ها را تا زمان سرخ شدن در ظرفي حاوي آب نگه داريد تا در مجاورت هوا سياه نشوند.همزمان با سرخ شدن استيک ها اما در تابه اي جداگانه سيب زميني ها را هم سرخ ميکنيم.نخود فرنگي و هويج را هم در ظرفي جداگانه ميپزيم.
براي تهيه سس قارچ ابتدا کره را در تابه کوچکي روي حرارت ملايم آب ميکنيم.سپس آرد را بدان اضافه ميکنيم و آنرا کمي سرخ ميکنيم.آب گوشت را به آرامي داخل آدر ميزنيم و همچنان هم ميزنيم.آنقدر اين کار را ادامه ميدهيم تا سس نرمي بدست بيايد.سپس شير بدان افزوده و هم ميزنيم.قارچ ها را شسته و در اندازه هاي متوسط خرد ميکنيم.بعد آنرا در کره سرخ کرده و داخل سس ميريزيم و به هم ميزنيم.
حال استيکها در ظرف گذاشته و روي آنها سس قارچ ميريزيم و با سيب زميني.نخود فرنگي و هويج پخته تزيين ميکنيم.
همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد:
آخرين خبر در تلگرام
https://t.me/akharinkhabar
آخرين خبر در ويسپي
http://wispi.me/channel/akharinkhabar
آخرين خبر در سروش
http://sapp.ir/akharinkhabar
آخرين خبر در گپ
https://gap.im/akharinkhabar
بازار