برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

غذاي اصلي/ دلمه فلفل پاپريکا را حتما امتحان کنيد

منبع
برترين ها
بروزرسانی
غذاي اصلي/ دلمه فلفل پاپريکا را حتما امتحان کنيد
برترين ها/ فلفل پاپريکا، نوعي فلفل دلمه اي قرمز است که از آن ادويه هاي خوشمزه هم تهيه ميشود. در اينجا طرز تهيه دلمه فلفل پاپريکا را برايتان آورده ايم. مواد مورد نياز فلفل پاپريکا بزرگ (دو نيم شده): 4 عدد گوشت (چرخ شده): 300 گرم سير (خردشده): 2 حبه پياز (نگيني خردشده): 1 عدد قارچ (نگيني خردشده): 100 گرم گوجه فرنگي (خردشده): 2 عدد جعفري (خردشده): 1 ق س پنير موتزارلا: حدود 150 گرم نمک و فلفل: به ميزان لازم روغن مايع: به ميزان لازم روش پخت 1. پياز را داخل تابه اي به همراه مقداري روغن روي حرارت ملايم قرار داده تا سبک و کمي طلايي رنگ شود. بعد سير را به آن افزوده و پس از 30 ثانيه گوشت را به آن بيفزاييد و تفت دهيد. بعد قارچ و جعفري را افزوده و تفت دهيد. 2. گوجه فرنگي، نمک و فلفل را به مواد افزوده و بگذاريد تا کاملا بجوشد و آب آن تبخير شود. بعد از روي حرارت برداشته و کنار بگذاريد. 3. قابلمه اي را پر از آب کرده و بگذاريد تا بجوشد. سپس از روي حرارت برداشته و فلفل پاپريکا (از قبل هر کدام را به دو نيم تقسيم کرده و محتويات داخل آن ها بيرون آورده شده) را داخل آن قرار دهيد و چند دقيقه بگذاريد تا نرم شود. بعد فلفل را از آب خارج کرده، به صورتي که آبي داخل آن نماند. 4. فلفل ها را داخل سيني فر که از قبل با مقداري روغن چرب شده، بچينيد و داخل آن را با مخلوط گوشت پر کنيد. بعد روي آن پنير موتزارلا بريزيد تا تمام سطح فلفل را بپوشاند (اين کار را ادامه دهيد تا مواد تمام شود). 5. سيني را در طبقه وسط فر از قبل با دماي 175 درجه سانتي گراد گرم شده، به مدت 30 دقيقه قرار دهيد تا بپزد و پنير طلايي رنگ شود. همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد: آخرين خبر در تلگرام https://t.me/akharinkhabar آخرين خبر در ويسپي http://wispi.me/channel/akharinkhabar آخرين خبر در سروش http://sapp.ir/akharinkhabar آخرين خبر در گپ https://gap.im/akharinkhabar
اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره