برترين ها/
مواد لازم:
بادمجان:
۳عدد
گوشت چرخ کرده:
۳۵۰ گرم
فلفل دلمه اي، هويج، قارچ خرد شده:
به مقدار لازم
پياز بزرگ:
يک عدد
سير:
۲ حبه
سرکه:
به مقدار لا زم
رب گوجه:
۲ قاشق غذاخوري
نمک و فلفل:
به مقدار لازم
ريحان تازه خرد شده:
۱۰۰ گرم
تخم مرغ= ۳ عدد
پنير پيتزا رنده شده:
۲۰۰ گرم
طرز تهيه
بادمجان ها را سرخ کرده، قارچ ها با حرارت بالا سرخ کنيد. فلفل دلمه و هويج خرد شده را جداگانه سرخ کنيد.گوشت و پياز را با کمي روغن تفت دهيد و بعد سير را اضافه کنيد. رب گوجه را اضافه کرده کمي سرکه و مقدار بسيار کمي آب را نيز به مايه اضافه کنيد.زماني که سس غليظ شد ريحان را اضافه مي کنيم و از روي حرارت بر مي داريم .حالا داخل يک ظرف پيرکس چرب، يک لايه بادمجان، يک لايه سس گوشت و سپس يک لايه از سبزيجات را بريزيد. روي هر لايه کمي نمک و فلفل بريزيد و در آخر تخم مرغ هاي زده شده را بريزيد. روي تخم مرغ ها کمي پنير پيتزاي رنده شده بريزيد. ظرف را به مدت نيم ساعت با حرارت ۲۵۰ درجه سانتيگراد در فر قرار دهيد تا موساکا بپزد و روي پنير طلايي رنگ شود.
همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد:
آخرين خبر در تلگرام
https://t.me/akharinkhabar
آخرين خبر در ويسپي
http://wispi.me/channel/akharinkhabar
آخرين خبر در سروش
http://sapp.ir/akharinkhabar
آخرين خبر در گپ
https://gap.im/akharinkhabar
بازار