نماد آخرین خبر

سوپ و آش/ طرز تهيه آش ميوه

منبع
نمناک
بروزرسانی
سوپ و آش/ طرز تهيه آش ميوه
نمناک/ مواد لازم براي آش ميوه پياز نيم کيلو عدس يک ليوان نخود يک ليوان لوبيا چيتي يک ليوان آلبالو (تازه يا خشک) 50 گرم ذغال اخته 50 گرم زردآلو 4 عدد آلو بخارا (زرد) 50 گرم رشته آشي 200 گرم رب گوجه يک قاشق غذا خوري گوشت چرخ کرده 150 گرم روغن، نمک، فلفل، زردچوبه، نعنا خشک دستور پخت آش ميوه نخود و لوبيا را قبلاً خيس کنيد. (ترجيحاً از يک روز قبل) يک عدد از نيم کيلو پياز را خرد کنيد و با حبوبات ذکر شده (عدس، نخود و لوبيا) بگذاريد کاملاً بپزد. سپس ميوه ها (آلبالو، ذغال اخته، زردآلو، آلوبخارا) را اضافه کنيد. يک عدد از نيم کيلو پياز را رنده مي کنيم. همچنين بخوانيد : تمام غذاهاي محلي همدان گوشت را با پياز رنده شده + نمک، فلفل، زردچوبه + مقداري نعنا خشک به صورت کوفته قلقلي در مي آوريم. (بدون روغن) و داخل حبوبات و ميوه هاي پخته شده مي ريزيم. بعد از پختن حبوبات و ميوه ها و گوشت، رشته آشي را اضافه مي کنيم و يک قاشق رب گوجه را که قبلاً در کمي آب گرم رقيق کرده ايم اضافه مي کنيم. تهيه پياز داغ:باقي پيازها را خرد و سرخ مي کنيم. تا به رنگ طلايي در آيد. تهيه نعنا داغ:باقي مانده نعناء خشک شده را در روغن مي ريزيم و روي اجاق تفت مي دهيم. زماني که رشته آشي پخت؛ غذا حاضر است. آش را داخل ظروف مناسب بريزيد و با نعناء داغ و پياز داغ، تزئين کنيد. همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد: آخرين خبر در تلگرام https://t.me/akharinkhabar آخرين خبر در ويسپي http://wispi.me/channel/akharinkhabar آخرين خبر در سروش http://sapp.ir/akharinkhabar آخرين خبر در گپ https://gap.im/akharinkhabar
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره