خراسان/ مرغ را به قطعات فيله خرد کنيد. تابهاي برداريد و کره را در آن ذوب کنيد.
فيله ها را در کره تفت دهيد تا خوب طلايي رنگ شود. خلال پرتقال را به همراه دو ليوان آب و نمک به مرغ اضافه کنيد و اجازه دهيد تا همراه با مرغ بپزد.
پوست پرتقال ها را به صورتي که پوست نازک آن ها هم جدا شود بگيريد. گوشت پرتقال ها را جدا کنيد و درون مرغ بريزيد و شکر و زعفران را نيز اضافه کنيد و اجازه دهيد تا خوب بپزد اما پرتقال ها له نشود. خلال پسته را براي تزئين خورش استفاده کنيد.
پرتقال - 6 عدد مرغ - يک عدد خلال پسته - 3 قاشق خلال پرتقال - نصف ليوان کره - 50 گرم
شکر- دو قاشق سوپ خوري زعفران - به ميزان لازم نمک - نصف قاشق چاي خوري
همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد:
آخرين خبر در تلگرام
https://t.me/akharinkhabar
آخرين خبر در ويسپي
http://wispi.me/channel/akharinkhabar
آخرين خبر در سروش
http://sapp.ir/akharinkhabar
آخرين خبر در گپ
https://gap.im/akharinkhabar
بازار