نماد آخرین خبر

غذاي اصلي/ طرز تهيه خورش مرغ و پرتقال

منبع
خراسان
بروزرسانی
غذاي اصلي/  طرز تهيه خورش مرغ و پرتقال
خراسان/ مرغ را به قطعات فيله خرد کنيد. تابه‌اي برداريد و کره را در آن ذوب کنيد. فيله ها را در کره تفت دهيد تا خوب طلايي رنگ شود. خلال پرتقال را به همراه دو ليوان آب و نمک به مرغ اضافه کنيد و اجازه دهيد تا همراه با مرغ بپزد. پوست پرتقال ها را به صورتي که پوست نازک آن ها هم جدا شود بگيريد. گوشت پرتقال ها را جدا کنيد و درون مرغ بريزيد و شکر و زعفران را نيز اضافه کنيد و اجازه دهيد تا خوب بپزد اما پرتقال ها له نشود. خلال پسته را براي تزئين خورش استفاده کنيد. پرتقال - 6 عدد مرغ - يک عدد خلال پسته - 3 قاشق خلال پرتقال - نصف ليوان کره - 50 گرم شکر- دو قاشق سوپ خوري زعفران - به ميزان لازم نمک - نصف قاشق چاي خوري همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد: آخرين خبر در تلگرام https://t.me/akharinkhabar آخرين خبر در ويسپي http://wispi.me/channel/akharinkhabar آخرين خبر در سروش http://sapp.ir/akharinkhabar آخرين خبر در گپ https://gap.im/akharinkhabar
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره