logo

غذاي ملل/ طرز تهيه هونکار بيندي(غذاي ترکيه اي)

منبع
چاره پز
بروزرسانی
غذاي ملل/  طرز تهيه  هونکار بيندي(غذاي ترکيه اي)
چاره پز/ مواد لازم: گوشت گوسفندي ۵۰۰ گرم پياز نگيني خرد شده ۲ عدد گوجه فرنگي دو عدد نمک و فلفل سياه به مقدار لازم بادمجان يک کيلو گرم آرد ۳ قاشق سوپ خوري شير يک ليوان پنير موزارلا ۱۰۰ گرم جعفري خورد شده يک قاشق سوپخوري طرز تهيه: گوشت را به صورت قيمه اي خرد کنيد. به همراه پياز و روغن روي حرارت قرار بدهيد تا تفت بخورد و کمي سرخ شود. سپس ۲ ليوان آب به آن بيفزائيد و روي حرارت ملايم بگذاريد و اجازه بدهيد تا گوشت بپزد. حالا گوجه فرنگي ها را خرد کنيد و در گوشت بريزيد تا بپزد و آب گوشت کشيده شود. در پايان مقداري نمک و فلفل به گوشت اضافه نمائيد و کنار بگذاريد. بادمجان ها را کباب کنيد و پوست آن را بگيريد و خرد نمائيد. در ظرفي جداگانه آرد را به همراه کمي روغن تف دهيد. سپس بادمجان ها را به آرد بيفزائيد و هم بزنيد. اکنون شير را اضافه کنيد تا غليط شود. سپس نمک و فلفل را اضافه نمائيد. پنير موزارلا را در بادمجان بريزيد و شعله را خاموش کنيد. بادمجان را در ديس بکشيد و گوشت پخته را روي آن بريزيد. در پايان جعفري خرد شده را روي غذا بپاشيد. همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد: آخرين خبر در تلگرام https://t.me/akharinkhabar آخرين خبر در ويسپي http://wispi.me/channel/akharinkhabar آخرين خبر در سروش http://sapp.ir/akharinkhabar آخرين خبر در گپ https://gap.im/akharinkhabar
اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره