برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

ميز اردور/ طرز تهيه «سس کچاپ خانگي»

منبع
آکا ايران
بروزرسانی
ميز اردور/ طرز تهيه «سس کچاپ خانگي»
آکا ايران/ چي لازم دارم: گوجه فرنگي رسيده: 24 عدد (حدود 2 کيلوگرم) پياز بزرگ: يک عدد فلفل‌دلمه‌اي قرمز بزرگ: يک عدد دانه خردل: يک قاشق مرباخوري فلفل شيرين: يک قاشق مرباخوري دارچين: يک چوب شکر قهوه‌اي: يک ليوان نمک: يک قاشق غذاخوري سرکه سيب: يک و نيم ليوان پاپريکا (نوعي فلفل قرمز): يک قاشق غذاخوري چه جوري درست ميشه: گوجه فرنگي‌ها را پوست بکنيد و پس از در آوردن قسمت‌هاي داخل، آنها را خرد کنيد. پياز را نيز خرد کنيد، دانه‌هاي فلفل‌دلمه‌اي را هم در بياوريد و خرد کنيد. حالا گوجه فرنگي، پياز و فلفل‌دلمه‌اي را در ظرف مناسبي بريزيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد تا نرم شود. سپس مواد را در مخلوط‌کن ريخته و به صورت پوره در بياوريد. حالا پوره آماده شده را مجدد به ظرف برگردانيد و به مدت يک ساعت روي حرارت زياد قرار دهيد تا غليظ شود و حجم آن به نصف مقدار اوليه کاهش پيدا کند. حالا در پارچه‌اي تميز دانه‌هاي خردل، فلفل شيرين و چوب دارچين را قرار داده، سر آن را ببنديد و سپس در پوره قرار دهيد. در اين مرحله، شکر و نمک را نيز به مواد اوليه اضافه کنيد و بگذاريد مواد روي حرارت کم در حالي که مرتب آن را به هم مي‌زنيد به مدت 25 دقيقه بپزد. سپس سرکه سيب و پاپريکا را اضافه کنيد و مرتب هم بزنيد تا سس غليظ شود. همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد: آخرين خبر در تلگرام https://t.me/akharinkhabar آخرين خبر در ويسپي http://wispi.me/channel/akharinkhabar آخرين خبر در سروش http://sapp.ir/akharinkhabar آخرين خبر در گپ https://gap.im/akharinkhabar
اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره