تک آشپز/ چي لازم دارم:
قارچ =500 گرم
سيب زميني=200 گرم
پياز =2 عدد
آب مرغ =يک فنجان
خامه =100 گرم
جعفري خرد شده =يک قاشق سوپ خوري
ريحان خرد شده =يک قاشق سوپ خوري
کره =25 گرم
ليمو ترش =يک عدد
نمک و فلفل =به مقدار کافي
چطور بپزم:
سيب زميني را پوست بکنيد و به صورت ريز خرد نماييد. سيب زميني را به همراه آب مرغ داخل يک قابلمه ريخته و به مدت 20 دقيقه روي حرارت ملايم بگذاريد. قارچ ها را با آب سرد بشوييد. سپس به قارچ ها، آب ليمو ترش بزنيد و خرد کنيد. پياز را نيز خرد کنيد. کره را در تابه ريخته و به مدت 5 دقيقه تفت دهيد. سپس قارچ را اضافه نماييد و خوب هم بزنيد. زماني که آب قارچ تمام شد ، آن را از روي حرارات برداريد. بعد از پخته شدن سيب زميني ، آن را در مخلوط کن بريزيد و مخلوط کنيد تا نرم شود. مخلوط نرم شده را به پياز و قارچ بيا فزاييد و ظرف را روي حرارات قرار دهيد تا به جوش آيد. نمک و فلفل و خامه را نيز به مواد اضافه کنيد. بعد از چند جوش، سوپ را در ظرف دلخواه ريخته و روي آن را با ريحان و جعفري خرد شده تزئين نماييد.
همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد:
آخرين خبر در تلگرام
https://t.me/akharinkhabar
آخرين خبر در ويسپي
http://wispi.me/channel/akharinkhabar
آخرين خبر در سروش
http://sapp.ir/akharinkhabar
آخرين خبر در گپ
https://gap.im/akharinkhabar
بازار