برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

ناهار/ دستور تهيه پاستا با مرغ، اسفناج و بلوچيز

منبع
بروزرسانی
ناهار/ دستور تهيه پاستا با مرغ، اسفناج و بلوچيز
کاله/ اين غذا پر از خواص دو ماده اصلي آن است: اسفناج و بلوچيز. اسفناج نه فقط طعمي قوي دارد بلکه خيلي سريع هم پخته مي‌شود. و بلوچيز طعم عالي و بافت نرمش را به غذا قرض مي‌دهد و نقش يک سس پاستاي عالي را بازي مي‌کند. و البته که کمي کره و سس سويا هم به اين دو کمک خواهد کرد. چي لازم دارم: پاستاي فرمي ۱۲۰ گرم اسفناج درشت خرد شده ۵۰ گرم فيله مرغ خرد شده ۱۰۰ گرم پنير خامه‌اي ۳۰ گرم کره ۱۰ گرم شير ۱۰۰ ميلي ليتر پنير بلوچيز ۵۰ گرم سس سويا ۱۰ گرم نمک و فلفل سياه به مقدار لازم چه جوري درست ميشه: پاستاها را داخل آب جوش بريزيد و بعد از ۱۰ دقيقه آبکش کنيد. اسفناج‌ها را در ظرف روي حرارت قرار دهيد تا آب آن بخار شود. فيله مرغ را تفت داده و سپس اسفناج را به آن بيفزاييد. در آخر هم شير را به اين مواد اضافه کنيد. پاستا را داخل سس ريخته و با حرارت ملايم به مدت ۵ تا ۶ دقيقه به هم بزنيد تا مواد يکدست شوند. پنير بلوچيز و پنير خامه‌اي را به آن اضافه کنيد و چند قطره سس سويا براي طعم و رنگ بهتر پاستا به آن بيفزاييد. براي طعم بهتر، مي‌توانيد بر روي پاستا کمي پودر پنير پارمسان بپاشيد و سرو کنيد. همچنين مي توانيد پاستا را در ظرف مخصوص فر ريخته، روي آن کمي پنير بلوچيز بريزيد و در فر که از قبل به دماي ۱۹۰ درجه سانتيگراد رسيده، به مدت ۱۰ دقيقه قرار دهيد تا پنير ذوب و سطح آن طلايي شود.
اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره