برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

شام/ دستور تهيه رشته پلوي قالبي با مرغ تکه‌ اي

منبع
سوران
بروزرسانی
شام/ دستور تهيه رشته پلوي قالبي با مرغ تکه‌ اي
سوران/ چي لازم دارم: رشته پلويي و خرما از هر کدام 500گرم برنج يک کيلوگرم روغن و کشمش از هر کدام 200 گرم زعفران ساييده نصف قاشق چايخوري مرغ تکه شده نصف يک عدد پياز يک عدد دارچين و نمک به ميزان لازم کره يک قاشق سوپخوري چطور بپزم: گوشت مرغ را با پياز و نمک بگذاريد تا پخته شود ولي له و ريش نشود. کشمش و خرما را در مقداري روغن تفت دهيد. برنج را که از قبل خيس کرده‌ايد در آب جوش ريخته و رشته پلويي را در آن بريزيد و آرام مخلوط کنيد بعد از نرم شدن برنج، آبکش کنيد ته ديگ را مقداري آب و روغن داغ ريخته سه کفگير برنج را روي روغن پهن کنيد مقداري خرما و کشمش روي پلو بريزيد و دو کفگير برنج و مرغ را لابه‌لاي پلو قرار دهيد و مقداري دارچين بپاشيد. بقيه خرما و کشمکش را لايه به لاي برنج در ديگ ريخته و به همين ترتيب برنج را روي هم بريزيد تا کامل شود و در آخر زعفران ساييده و خيس کرده را روي برنج قرار دهيد. وقتي بخار برنج بيرون زد حرارت را کم کرده آب روغن داغ را روي پلو بدهيد و آن را به مدت يک ساعت تا يک ساعت و ربع دم کنيد. براي سرو غذا برنج را داخل ظرف برگردانده و آن را با پلوي زعفراني، خرما، گردو و هويج سرخ شده تزيين نماييد. مي‌توان انتهاي ديگ را سيب‌زميني يا کاهو قرار دارد و از ته ديگ آنها استفاده کرد. همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد: آخرين خبر در تلگرام https://t.me/akharinkhabar آخرين خبر در ويسپي http://wispi.me/channel/akharinkhabar آخرين خبر در سروش http://sapp.ir/akharinkhabar آخرين خبر در گپ https://gap.im/akharinkhabar
اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره