برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo
جذاب ترین ها
آشپزی من

چگونه در ۳۰ روز آشپز بهتري شويم

منبع
باميلو
بروزرسانی
چگونه در ۳۰ روز آشپز بهتري شويم
باميلو/ شايد شما نيز آرزو داريد روزي تبديل به يک آشپز تمام عيار شويد، که به راحتي يک مهماني شام مفصل را برگزار مي‌کند و با غذاهاي جورواجوري که خودش پخته از ميهمانان پذيرايي مي‌کند. از آنهايي که براي پختن غذا نيازي به مطالعه دستور پخت ندارند و غذاهاي خوشمزه و جاافتاده را با سرعت و مهارت آماده مي‌کند. ما اينجا هستيم تا روياي شما در يک ماه به واقعيت تبديل شود.
روز اول: چاقوهايتان را تيز کنيد اگر نتوانيد گوشت و سبزيجات را به راحتي تکه تکه کنيد، چطور انتظار داريد که بتوانيد يک غذاي خوشمزه با ظاهري خوب درست کنيد؟ بنابراين در اولين فرصت چاقوهاي آشپزخانه را تيز کنيد. روز دوم: ياد بگيريد يک پياز را خرد کنيد يک پياز برداريد و آن را به صورت حلقه حلقه خرد کنيد، پوستش را جدا کرده و برش هاي عمودي بزنيد، يا با برش هاي افقي نزديک به هم، ريزريزش کنيد. روز سوم: بر دم کردن برنج مسلط شويد هميشه نسبت ۱به۲ را به ياد داشته باشيد. به ازاي هر يک پيمانه برنج به دو پيمانه آب نياز داريم. فراموش نکنيد که قبل از دم کردن برنج، ادويه هاي دلخواهتان را به آن اضافه کنيد. روز چهارم: غذاهاي تخم مرغ دار بپزيد اگر قصد داريد درون غذا تخم مرغ بريزيد، ابتدا آن را درون ظرفي شيشه اي بشکنيد، سپس به غذا اضافه کنيد. اين کار باعث مي‌شود زرده تخم مرغ از هم نپاشد و از سالم بودن خود تخم مرغ هم مطمئن شويد. اگر ميزبان هستيد مي‌توانيد تخم مرغ ها را درون قالب هاي شيريني پزي زيبا بپزيد و تزيين کنيد. روز پنجم: روغن هاي حيواني را نگه داريد قلم گوسفند و دنبه و چربي گوشت را آبپز کرده و روغن آن ها براي پخت غذاهاي ديگر ذخيره کنيد. مي‌توانيد اين چربي طبيعي را در انواع غذاهاي خوشمزه و حتي براي پخت کيک و شيريني استفاده کنيد و از طعم بي نظيرش لذت ببريد. روز ششم: ترشي درست کنيد ترشيجات هميشه وسوسه کننده هستند. براي درست کردن آنها، فقط به کمي صيفي جات، سبزي، سرکه، آب و نمک نياز داريد. مواد را با سرکه بپزيد و پس از سرد شدن درون شيشه بريزيد و به مدت سه هفته در يخچال يا يک جاي خنک نگهداري کنيد. روز هفتم: ته مانده ها را نگه داريد سبزي ها خورده نشده، تکه هاي گوشت باقي مانده، آب مرغ و پنير سفت شده، مواد اوليه لازم براي تهيه يک سوپ خوشمزه هستند؛ بنابراين قبل از دور ريختن غذاهاي باقيمانده ببينيد که آيا نمي توانند در غذاي ديگري استفاده شوند؟ مي‌توانيد تا زماني که وقتش برسد آن ها را داخل فريزر نگهداري کنيد. روز هشتم: يک ادويه جديد امتحان کنيد به ظروف ادويه خود نگاهي بيندازيد و ببينيد جاي چه چيز در بين آن ها خالي است. يک ادويه تازه مي‌تواند عطر و طعم غذاهاي شما را کاملاً تغيير دهد. ما آويشن را پيشنهاد مي‌کنيم، نظر شما چيست؟ روز نهم: ظروف قديمي را کنار بگذاريد ظروفي را براي پخت و پز انتخاب کنيد که بتوانند درجه حرارت هاي بالا را تحمل کنند و با دوام باشند. روز دهم: ماهيتابه و قابلمه بزرگتر بخريد يکي از چيزهايي که از آشپزخانه هاي امروزي حذف شده است، قابلمه هاي غول پيکري است که مادربزرگ هايمان داشتند. هيچکس نمي تواند تضمين کند که شما با هجوم ناگهاني ميهمان ها مواجه نشويد، بنابراين بهتر است ريسک را کاهش دهيد و ظروف بزرگي براي پخت و پز تهيه کنيد. قابلمه هاي کوچک ريسک کم آمدن غذا را بسيار بالا مي‌برند. روز يازدهم: مقداري سينه مرغ در فريزر نگهداري کنيد گاهي پيش مي‌آيد که شرايط به گونه اي است که بايد در کمتر از يک ساعت يک غذاي خوشمزه براي نهار يا شام درست کنيم، سينه مرغ يکي از بهترين گزينه ها در چنين مواقعي است. روز دوازدهم: سبزيجات تازه را امتحان کنيد سبزيجات متنوع بخريد، آن ها را در فر بپزيد و در کتلت هايتان بريزيد يا به سوپ اضافه کنيد. روز سيزدهم: پنير را طعم دار کنيد کمي روغن يا سبزي خشک به پنيرهاي موزارلا و فتا اضافه کنيد. اين کار باعث تغيير در عطر و طعم پنير مي‌شود و آن را خوشمزه تر مي‌کند. روز چهاردهم: ادويه را به تدريج اضافه کنيد اين يک اصل پذيرفته شده در ميان همه سرآشپزان خبره است: ادويه را به تدريج به غذا اضافه کنيد و هربار طعم آن را بچشيد؛ اما هرگز مقدار زيادي ادويه را يکجا به غذا اضافه نکنيد. به ياد داشته باشيد که اگر غذاي شما کم نمک باشد هميشه فرصت داريد که کمي نمک به آن اضافه کنيد، اما اگر بيش از حد شور شود در دردسر بزرگي خواهيد افتاد. روز پانزدهم: با مواد غذايي مورد علاقه تان، غذاهاي مخصوص خودتان را بپزيد گل کلم دوست داريد؟ آن را بخارپز کنيد، مانند استيک طبخ کنيد يا کبابش کنيد. خلاقيت به خرج دهيد و آن طور که دوست داريد آشپزي کنيد. روز شانزدهم: برگر هاي مخصوص خودتان را درست کنيد و در فريزر ذخيره کنيد مهم نيست که برگرهاي شما از گوشت قرمز درست شده اند يا مرغ و ماهي و سبزيجات. آنها را از قبل آماده کنيد و درون فريزر نگهداري کنيد. اين برگرها مي‌توانند يک شام خوشمزه براي اعضاي خانواده شما باشند و حسابي آن ها را غافلگير کنند. روز هفدهم: تمام مراحل پخت سوپ را خودتان بر عهده بگيريد استفاده از کنسروهاي نيمه آماده و مواد طعم دهنده وسوسه کننده استT اما اگر يک بار سوپ خانگي درست کنيد خواهيد ديد که نتيجه بسيار رضايت بخش تر از هميشه است و ارزش وقتي که صرف کرديد را داشته است. روز هجدهم: سس سويا، ليموترش و پنير پارميزان را از خود دور نکنيد اين چاشني هاي پرکاربرد مي‌توانند هر غذايي را خوشمزه تر کنند؛ بنابراين سعي کنيد هميشه آن ها را دم دست خود نگهداريد. خواهيد ديد که اين مواد در زمان پخت غذاهاي عجله اي معجزه خواهند کرد. روز نوزدهم: مرباي خانگي درست کنيد داشتن يک مرباي خانگي، وعده صبحانه شما را به کلي دگرگون مي‌کند. مربا درست کردن کار آساني است و وقت زيادي هم از شما نمي گيرد. امتحانش کنيد. روز بيستم: غذاهاي گياهي درست کنيد اطمينان حاصل کنيد که بروکلي ها درون ماهيتابه فضاي کافي براي پخته شدن داشته باشند. آنچه در مورد اندازه قابلمه گفتيم در مورد ماهيتابه و غذاهاي گياهي نيز صدق مي‌کند. روز بيست ويکم: از آبميوه استفاده کنيد گاهي به جاي آب، غذاهاي خود را با آبميوه بپزيد؛ مثلا مي‌توانيد مرغ را با آب پرتغال آبپز کنيد. روز بيست و دوم: گوشت تازه اي امتحان کنيد اگر عادت کرده ايد هميشه با گوشت گوسفند پخت و پز کنيد، اين بار گوشت بوقلمون را امتحان کنيد. کمي جسارت به خرج دهيد و مزه هاي تازه خلق کنيد. گوشت گاو، شترمرغ يا ماهي را امتحان کنيد. روز بيست و سوم: نان تازه تهيه کنيد مي توانيد براي وعده هاي مختلف روزانه از نان هاي متفاوتي استفاده کنيد. نان بربري، لواش و يا نان هاي صنعتي، هرکدام با توجه به ميزان کالري که قصد داريد در هر وعده دريافت کنيد، انتخاب مي‌شوند. روز بيست و چهارم: از قزل آلا فراتر برويد اگر غذاي دريايي براي شما در ماهي قزل آلا خلاصه شده است، بهتر است کمي جسورتر شويد و چيزهاي جديدتري امتحان کنيد. از ميگو و انواع ماهي هاي مختلف موجود در بازار شروع کنيد. روز بيست و پنجم: کمي ادويه به سالاد اضافه کنيد شايد ساده به نظر برسد اما حتي اضافه کردن کمي نمک مي‌تواند طعم سالاد شما را بسيار دلپذيرتر کند. چاشني ها و ادويه ها باعث مي‌شوند اجزاي سالاد به خوبي با هم ترکيب شوند. روز بيست و ششم: غلات متنوع استفاده کنيد هميشه سوپ را با جو درست مي‌کنيد؟ اين بار کمي گندم هم درون آن بريزيد. غلات و حبوبات تنوع زيادي دارند، حيف است که خودمان را از بسياري از آن ها محروم مي‌کنيم. افق ديد خود را گسترش دهيد و براي داشتن طعم هاي عالي دست به امتحان مواد اوليه مختلف بزنيد. روز بيست و هفتم: کره را طعم دار کنيد روي کره، شکر و دارچين بريزيد و با يک صبحانه عالي از خانواده خود پذيرايي کنيد. اگر براي پخت غذاهاي خود نيز از کره استفاده مي‌کنيد مي‌توانيد آن را با سبزي ها و ادويه هاي مناسب طعم دار کنيد. روز بيست و هشتم: هرچيز را از فروشگاه مخصوص خودش بخريد درست است که رفتن به فروشگاه هاي بزرگ و خريد تمام مواد غذايي از آن ها کار راحت تري است، اما پيشنهاد ما اين است که سعي کنيد هر چيز را از محل عرضه خودش تهيه کنيد. وقتي شما گوشت را از قصابي و نان را از نانوايي مي‌خريد، محصولات تازه تري نصيبتان مي‌شود. اين تازگي بر روي کيفيت و طعم غذاي شما تاثير شگفت انگيزي دارد. روز بيست و نهم: رنده، خرد کن و ابزارهاي شکل دهي بخريد غذاهاي خود را قبل از سرو کردن تزيين کنيد. لازم نيست براي اين کار مواد اوليه متنوع و گران قيمتي تهيه کنيد فقط کافي است ابزارهاي خوبي در اختيار داشته باشيد. يک هويج يا خيار که به زيبايي برش خورده باشد هم مي‌تواند اشتهاي ميهمانان شما را تحريک کند. روز سي ام: دسرهاي ساده و خوشمزه را فراموش نکنيد پختن يک غذاي خاص و خوشمزه ساعت ها زمان مي‌برد، اما با يک سالاد ميوه که به زيبايي تزيين شده است نيز مي‌توانيد همان قدر شادي به خانه خود بياوريد. پس درست کردن دسرهاي آسان و خوشمزه را در اولويت قرار دهيد. همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد: آخرين خبر در تلگرام https://t.me/akharinkhabar آخرين خبر در ويسپي http://wispi.me/channel/akharinkhabar آخرين خبر در سروش http://sapp.ir/akharinkhabar آخرين خبر در گپ https://gap.im/akharinkhabar
اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره