چاره پز/ مواد اوليه :
براي ۳ نفر
سبزي ۲ پيمانه (شامل شنبليله، تره و گشنيز ساطوري شده)
گوشت ۳۰۰ گرم (چرخ کرده)
تخم مرغ ۲ عدد
نمک به ميزان لازم
فلفل به ميزان لازم
سيب زميني۱عدد (اختياري)
پياز۱عدد
طرز تهيه:
ابتدا سيب زميني و پياز را رنده کرده و آب آن را بگيريد و به همراه گوشت، سبزي، تخم مرغ، نمک و فلفل ورز دهيد. اگر موادتان به سفتي مواد شامي نبود مقداري آرد به آن اضافه کنيد و اگر زيادي سفت بود مقدار بيشتري تخم مرغ بزنيد و کمي آب اضافه کنيد.تابه مناسبي را با روغن داغ کرده و کتلت ها را در آن سرخ کنيد.
نکات:
۱)استفاده از سيب زميني در اين شامي اختياري است.
۲)مي توانيد ۲ تا ۳ عدد انارترش را خوب سائيده با يک يا ۶ عدد خمير کتلت که هنوز سرخ نشده مخلوط کنيد. وقتي کتلت ها برشته شد اين مخلوط را در تابه سرخ کنيد. در ظرفي که شامي هاي سبز را بچينيد و آن را در اطرافش بگذاريد اين سس ترش را خمس شامي سبز مي گويند
۳)ميتوانيد از هر نوع سبزي دلخواه در اين شامي استفاده کنيد.
همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد:
آخرين خبر در سروش
http://sapp.ir/akharinkhabar
آخرين خبر در ايتا
https://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5
آخرين خبر در آي گپ
https://igap.net/akharinkhabar
آخرين خبر در ويسپي
http://wispi.me/channel/akharinkhabar
آخرين خبر در بله
https://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZT
آخرين خبر در گپ
https://gap.im/akharinkhabar
بازار