بيتوته/ چي لازم دارم:
گوجه فرنگي: دو عدد بزرگ
روغن کنجد: به ميزان لازم
پياز خرد شده: يک عدد بزرگ
نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبيل، ادويه کاري، و پودرزيره : به ميزان لازم
لوبيا چيتي: سه پيمانه
قارچ: شش عدد بزرگ
چطور بپزم:
براي تهيه اين خوراک لوبيا را از قبل خيس ميکنيم. قارچها را در اندازه هاي ۲ تا ۳ سانتي خرد ميکنيم. سپس گوجه فرنگي را با مقداري آب در مخلوط کن ريخته تا نرم شود. پياز را با روغن کنجد و کمي زردچوبه تفت داده، سپس ادويه و پودر زبره را به آن اضافه ميکنيم.
آب گوجه فرنگي را به همراه فلفل و زنجبيل به پياز اضافه کرده و کمي حرارت ميدهيم تا قوام پيدا کند. سپس لوبيا را به بقيه مواد افزوده و اجازه ميدهيم غذا با حرارت ملايم پخته شود. قارچ را با کمي روغن کنجد تفت ميدهيم و مدت کمي قبل از پخت کامل غذا، همراه با نمک به آن اضافه ميکنيم.
لازم به ذکر است که اين خوراک داراي طبع گرم و تر است و براي سوداوي مزاجها مفيدتر است.
همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد:
آخرين خبر در سروش
http://sapp.ir/akharinkhabar
آخرين خبر در ايتا
https://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5
آخرين خبر در آي گپ
https://igap.net/akharinkhabar
آخرين خبر در ويسپي
http://wispi.me/channel/akharinkhabar
آخرين خبر در بله
https://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZT
آخرين خبر در گپ
https://gap.im/akharinkhabar
بازار