چاره چي/ مواد لازم براي تهيه دمپخت سبزيجات :
برنج ايراني: ۳ پيمانه (پيمانه مخصوص برنج )
عدس پخته شده :۱ پيمانه
پياز متوسط : ۱عدد
نخود فرنگي: نصف پيمانه
گوجه فرنگي ريز خرد شده يا رنده شده : ۴ عدد
رب گوجه فرنگي:۱ قاشق غ خ
لوبيا سبز خرد شده:نصف پيمانه
زيره و نمک و فلفل و زردچوبه : به ميزان لازم
روغن : به ميزان لازم
طرز تهيه دمپخت سبزيجات:
ابتدا در يک ظرف برنج رو چند ساعتي خيس کنيد. در يک قابلمه يک پياز ريز خرده شده را با روغن کمي تفت بدهيد. بعد لوبيا سبز و نخود فرنگي را به آن اضافه کنيد ۵ دقيقه تفت دهيد و سپس حرارت گاز را کم کنيد. عدس و گوجه را اضافه کنيد و بگذاريد گوجه فرنگي چند دقيقه تفت بخورد. سپس رب گوجه فرنگي و ادويه جات و زيره را اضافه مي کنيم. اندازه ۱/۵ يا ۲ برابر برنج در قابلمه آب بريزيد و وقتي که آب شروع به جوشيدن کرد نمک و برنج را به آب اضافه کنيد . اجازه دهيد تا آب برنج کاملا جمع شود و بعد کف قابلمه را کمي چرب ميکنيم و يک لايه برنج و يک لايه از مواد سبزيجات ميريزيم . همين طور تا برنج و مواد تمام شوند . دم کن را روي در قابلمه گذاشته و زمان بدهيد تا برنج دم بکشد. کمي روغن داغ روي برنج بريزيد و توي ظرف بکشيد و اين غذاي لذيذ را نوش جان کنيد.
همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد:
آخرين خبر در سروش
http://sapp.ir/akharinkhabar
آخرين خبر در ايتا
https://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5
آخرين خبر در آي گپ
https://igap.net/akharinkhabar
آخرين خبر در ويسپي
http://wispi.me/channel/akharinkhabar
آخرين خبر در بله
https://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZT
آخرين خبر در گپ
https://gap.im/akharinkhabar
بازار