نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

کاسترد ليمويي چاي سبز؛ دسري جديد براي شب هاي تابستاني

منبع
نمناک
بروزرسانی
کاسترد ليمويي چاي سبز؛ دسري جديد براي شب هاي تابستاني
نمناک/ چي لازم دارم: خامه 100 گرم شکر ريزدانه 100 گرم زرده تخم مرغ 7 عدد چاي سبز کيسه‎اي 4 عدد آب جوش 1 پيمانه ليمو ترش 1 عدد گلابي ½ عدد سيب ½ عدد طالبي ¼ عدد چه جوري درست ميشه: چاي‎هاي کيسه‎اي را در يک ظرف دهان باريک کوچک ريخته، آب جوش را اضافه مي‎کنيم و در آن را مي بنديم. پس از چند بار بهم زدن 10 دقيقه کنار مي‎گذاريم تا دم بکشد. چاي‎هاي کيسه‎اي را جدا کرده و ده دقيقه ديگر کنار مي‎گذاريم تا سرد شود. با همزن دستي زرده‎هاي تخم‎مرغ را همراه با شکر در کاسه‎اي متوسط هم مي‎زنيم تا کاملا در هم ترکيب شوند. کرم بدست آمده را در يک تابه کوچک ريخته، بر روي حرارت خيلي کم قرار مي‎دهيم تا جوش بيايد. همزمان بايد دائم هم بزنيد تا کرم نبرد. خامه را بر روي کرم تخم مرغ مي‎ريزيم و با همزن دستي هم مي‎زنيم تا به خوبي ترکيب شوند. در ادامه نيمي از چاي سبز را با کاسترد مخلوط کرده، در يک پارچ متوسط مي‎ريزيم و کف روي آن را جدا مي‎کنيم. سطح يک سيني فر را با حوله کاغذي مي‎پوشانيم. تعداد 8 عدد فنجان چاي يا رمکين (ظرف سراميکي) را داخل سيني گذاشته و مخلوط خامه را بين فنجان‎ها قسمت مي‎کنيم. سپس آنقدر آب جوش به سيني فر اضافه مي‎کنيم که تا نيمه فنجان‎ها را به خوبي در برگيرد. فر را از قبل با دماي 150 درجه سانتيگراد گرم مي‎کنيم. تابه را به مدت 40 دقيقه در فر قرار مي‎دهيم تا کاسترد به خوبي خود را بگيرد. بعد از آن فنجان‎ها را خارج کرده و کنار مي‎گذاريم تا کمي سرد شوند. پس از آن فنجان‎ها را با سلفون پوشانده و به مدت 4 ساعت در يخچال نگه مي‎داريم تا کاملا سرد شوند. در اين بين با استفاده از پوست کن لايه‎اي نازک از پوست نيمي از ليمو ترش را جدا مي‎کنيم. ليمو را از وسط برش داده و آبش را مي‎گيريم. پوست ليمو را در کنار آب ليمو، باقي‎مانده چاي سبز و شکر اضافه در يک تابه کوچک ريخته و بر روي حرارت ملايم اجاق بهم مي‎زنيم تا جايي که شکر کاملا حل شود. پس از به جوش آمدن مايع، شعله را کاهش داده و 2 دقيقه آهسته مي‎جوشانيم و بعد ظرف را کنار مي‎گذاريم تا سرد شود. گلابي، سيب و طالبي (خربزه) را پوست مي‎گيريم. دانه‎هايش را جدا کرده و ريز خرد مي‎کنيم. (بهتر است از هر دو سيب قرمز و زرد استفاده کنيم.) شربت بدست آمده را در يک کاسه متوسط با گلابي، سيب و طالبي (يا هرميوه اي که دوست داريد) که پوست کنده، هسته گرفته و ريز خرد شده اند ترکيب مي‎کنيم. شربت بدست آمده و ميوه ها را با قاشق روي کاسترد مي ريزيم و سرو مي کنيم. همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد: آخرين خبر در سروش http://sapp.ir/akharinkhabar آخرين خبر در ايتا https://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5 آخرين خبر در بله https://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZT آخرين خبر در گپ https://gap.im/akharinkhabar
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره