logo
جذاب ترین ها
آشپزی من

برنج را با آهن غني کنيد

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی
آخرين خبر/ اين مطلب به طرز تهيه پلو اسفناج و آلو اختصاص دارد. چي لازم دارم: گوشت گوساله پخته شده: 500 گرم اسفناج: 500 گرم آلو سياه : 100 گرم برنج : سه پيمانه پياز بزرگ : دو عدد زعفران دم‌کرده : يک قاشق غذاخوري نمک، فلفل و روغن: به ميزان لازم چطور بپزم: پيازها را سرخ کرده و به گوشت ريش شده اضافه مي‌کنيم. اسفناج‌ را نيز پس از شستن درون قابلمه مي‌ريزيم تا نرم شوند، (نياز به پختن ندارند) مخلوط گوشت و پياز را همراه اسفناج، نمک، فلفل و آلوهايي که از قبل خيسانده بوديم، مخلوط کرده و درون روغن تفت مي‌دهيم. برنج را آبکش کرده و مواد آماده شده را لابه‌لاي آن ريخته و مي‌گذاريم تا پلو دم بکشد. مقداري از برنج را زعفراني کرده و لابه‌لاي برنج اضافه مي‌کنيم. همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد: آخرين خبر در سروش http://sapp.ir/akharinkhabar آخرين خبر در ايتا https://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5 آخرين خبر در بله https://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZT آخرين خبر در گپ https://gap.im/akharinkhabar
اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره