آخرين خبر/ اين مطلب به طرز تهيه پلو اسفناج و آلو اختصاص دارد.
چي لازم دارم:
گوشت گوساله پخته شده: 500 گرم
اسفناج: 500 گرم
آلو سياه : 100 گرم
برنج : سه پيمانه
پياز بزرگ : دو عدد
زعفران دمکرده : يک قاشق غذاخوري
نمک، فلفل و روغن: به ميزان لازم
چطور بپزم:
پيازها را سرخ کرده و به گوشت ريش شده اضافه ميکنيم. اسفناج را نيز پس از شستن درون قابلمه ميريزيم تا نرم شوند، (نياز به پختن ندارند) مخلوط گوشت و پياز را همراه اسفناج، نمک، فلفل و آلوهايي که از قبل خيسانده بوديم، مخلوط کرده و درون روغن تفت ميدهيم.
برنج را آبکش کرده و مواد آماده شده را لابهلاي آن ريخته و ميگذاريم تا پلو دم بکشد.
مقداري از برنج را زعفراني کرده و لابهلاي برنج اضافه ميکنيم.
بازار