برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

ميز اردور/ هفت سس خوشمزه، يکي از يکي ساده تر

منبع
بيتوته
بروزرسانی
ميز اردور/ هفت سس خوشمزه، يکي از يکي ساده تر
بيتوته/ سينه‌ي مرغ بي استخوان يکي از آن خوراک‌هاي کم کالري و دم دستي است که همه دوستش دارند. منتها اينکه بدانيد چگونه طعم‌دارش کرده و از بي‌مزگي درش بياوريد، معمولا کار آساني نيست. در اين مطلب دستور تهيه هفت سس آسان و يک دقيقه‌اي وجود دارد که يکي از يکي راحت‌تر و خوشمزه‌تر است. ابتدا دو تکه بزرگ سينه مرغ بدون استخوان را برداشته و نمک و فلفل و سپس روغن زيتون بزنيد. بعد تابه چدني را حسابي داغ کنيد و آنها را بدون اضافه کردن روغن در تابه بگذاريد و هر طرف را حدود شش دقيقه گريل نماييد. سپس مرغ‌ها را برداشته و با يکي از سس‌هاي زير سرو کنيد. 1. سس پرتقال نصف فنجان آب پرتقال، کمي آويشن خشک و يک قاشق چاي‌خوري خردل را با هم مخلوط کنيد و سپس در يک تابه داغ بريزيد. بعد از آنکه نيمي از مخلوط تبخير شد دو قاشق چاي‌خوري کره اضافه کنيد و آنقدر به هم بزنيد تا سس غليظ شود. سپس سس را بر روي مرغ ريخته و سرو کنيد 2. سس بالزاميک و کرن بري ¼ فنجان آب مرغ را با ¼ فنجان سرکه بالزاميک و دو قاشق غذاخوري کرن بري (قابل تهيه از خشکبار فروشي هاي معتبر) مخلوط کرده و همه را در يک تابه داغ بريزيد. بعد از آنکه نيمي از مخلوط تبخير شد دو قاشق چاي‌خوري کره اضافه کنيد و آنقدر به هم بزنيد تا سس غليظ شود. سپس سس را بر روي مرغ ريخته و سرو نماييد. 3. سس خامه‌ و قارچ يک فنجان آب مرغ را به همراه دو قاشق غذاخوري قارچ خشک ريز شده در مايکروويو گذاشته و بگذاريد حسابي داغ شود. سپس مخلوط را در يک تابه داغ بريزيد. بعد از آنکه نيمي از مخلوط تبخير شد چهار قاشق چاي‌خوري خامه اضافه کنيد و آنقدر به هم بزنيد تا سس غليظ شود. سپس سس را بر روي مرغ ريخته و سرو نماييد. 4. سس ليمو و کِيپر (خاويار گياهي) دو قاشق غذاخوري آب ليمو، شش قاشق غذاخوري آب مرغ و چهار قاشق چاي‌خوري کيپر را با هم مخلوط کنيد و سپس در يک تابه داغ بريزيد. بعد از آنکه نيمي از مخلوط تبخير شد دو قاشق چاي‌خوري کره اضافه کنيد و آنقدر به هم بزنيد تا سس غليظ شود. سپس سس را بر روي مرغ ريخته و سرو کنيد. 5. سس خامه و خردل نصف فنجان آب مرغ و چهار قاشق چاي‌خوري دانه خردل را با هم مخلوط کنيد و سپس در يک تابه داغ بريزيد. بعد از آنکه نيمي از مخلوط تبخير شد چهار قاشق چاي‌خوري خامه اضافه کنيد و آنقدر به هم بزنيد تا سس غليظ شود. سپس سس را بر روي مرغ ريخته و سرو کنيد. 6. سس گوجه فرنگي و ترخون نصف شش قاشق غذاخوري آب مرغ و دو قاشق غذاخوري سرکه سفيد، ¼ فنجان گوجه فرنگي ريز شده و يا چيپس گوجه فرنگي و البته کمي ترخون را با هم مخلوط کنيد و سپس در يک تابه داغ بريزيد. بعد از آنکه نيمي از مخلوط تبخير شد دو قاشق چاي‌خوري کره اضافه کنيد و آنقدر به هم بزنيد تا سس غليظ شود. سپس سس را بر روي مرغ ريخته و سرو کنيد. 7. سس پسته و شيره افرا دو قاشق غذاخوري شيره افرا، دو قاشق غذاخوري سرکه سيب، ¼ فنجان آب مرغ و دو قاشق غذاخوري پسته را با هم مخلوط کنيد و سپس در يک تابه داغ بريزيد. بعد از آنکه نيمي از مخلوط تبخير شد دو قاشق چاي‌خوري کره اضافه کنيد و آنقدر به هم بزنيد تا سس غليظ شود. سپس سس را بر روي مرغ ريخته و سرو کنيد. همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد: آخرين خبر در سروش http://sapp.ir/akharinkhabar آخرين خبر در ايتا https://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5 آخرين خبر در بله https://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZT آخرين خبر در گپ https://gap.im/akharinkhabar
اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره