برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

فوت آشپزي/ کوکو و رولت را چگونه رول کنيم که نشکند؟

منبع
سيمرغ
بروزرسانی
فوت آشپزي/ کوکو و رولت را چگونه رول کنيم که نشکند؟
سيمرغ/ شايد براي خيلي هاتون پيش اومده باشه که خواستيد رولت يا کوکو رو رول کنيد ولي همين که اولين رول رو درست کرديد رولتون شکسته و همه کاراتون خراب شده! براي اينکه اين مشکلات ديگه براتون ايجاد نشه آموزش تصويري رول کردن رو قرار دادم .. ميتونيد انواع کوکو، کيک و حتي ژله فرفره اي رو به اين صورت رول کنيد و خيالتون از بابت شکستن راحت باشه! 1 - اول از همه بايد توجه کنيد ضخامت کيک رو زياد نگيريد چون اگه ضخامت کيک زياد باشه هرچي هم تلاش کنيد بازم رولتون ميشکنه!پس ضخامت تا حد ممکن کم. 2 - اجازه بديد کيک يا کوکو کامل کامل سرد بشه يعني اصلا حرارت نداشته باشه. 3 - يه پارچه مناسب آشپزي تهيه کنيد( مثل دستگيره نخي )و روي اون رو کامل با پودر قند يا هر نوع پودر ديگه مثل پودر نسکافه،شکر،مغز و ...بپوشونيد اگرم کوکو هست سعي کنيد يا آرد بريزيد يا مغز گردو. 4 - کيک رو که سرد شده مستقيم از قالب برگردونيد روي پارچه. 5 - دقت کنيد با خود پارچه کيک رو رول کنيد طوري که پارچه بين رولت قرار بگيره. 6 - حالا رولت رو با پارچه توي يخچال بذاريد حدود 2ساعت اجازه بديد استراحت کنه. 7 - بعد از گذشت زمان کيک رو خارج کنيد و بازش کنيد حالا بينش هرچي مي خوايد بريزيد. کيک رو اين بار بدون پارچه رول کنيد و توي يخچال بذاريد و بعد از سرد شدن کامل برش بديد و ازش استفاده کنيد. نکات : _ اگر کيکتون خيلي ضخيم شده بود و به نشکستنش اميدي نداشتيد يه مقدار آب داغ و ژلاتين رو مخلوط کنيد و با ابپاش روي کيک بريزيد و بعد کيک رو رول کنيد اينجوري ممکنه نشکنه!البته فقط ممکنه! _ اگر ميخوايد رولتون کاکائويي بشه بعد از اينکه رول آماده شد اونو روي يه توري بذاريد و روش کاکائو آب شده کاملا سرد بريزيد و بعد دوباره بذاريد توي يخچال تا خنک بشه. _ بهتره بين رولهاي کوکويي لايه ماست خامه اي قرار بديد تا هم محکم پيچيده بشن هم خوشمزه تر بشن! ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد
اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره