آخرين خبر/
شيريني برنجيچي لازم دارم:
آرد برنج:يک ليوان+دو قاشق غذاخوري
پودر قند:نصف ليوان
زرده تخم مرغ: يک عدد
سفيده تخم مرغ: نصف يک سفيده
روغن جامد: نصف ليوان
گلاب:يک قاشق غذاخوري
پودر هل: يک قاشق چايخوري
زعفران دم کرده غليظ(به دلخواه)يک قاشق مرباخوري
تخم خرفه:بمقدار لازم
چطور بپزم:
ابتدا روغن جامد را روي حرارت گذاشتم تا ذوب بشه و شفاف بشه بعد گذاشتم خنک بشه. بعد آرد برنج و پودر قند را هر کدام جداگانه دو بار الک کردم
روغن،پودر قند و پودر هل را داخل کاسه اي با هم زن دستي هم زدم تا يکدست بشه حالا زرده و نصف سفيده را اضافه کردم و باز هم زدم گلاب را اضافه کردم در آخر آرد برنج را کم کم اضافه کردم و خيلي آرام با قاشق يا ليسک هم زدم تا يکدست بشه.بعد خمير را به دو قسمت تقسيم کردم به يکي زعفرون زدم و خمير را هر کدام جداگانه داخل پلاستيک فريزر گذاشتم و ۱۲ساعت در دماي محيط استراحت دادم تو اين زمان خمير منسجم ميشه.از خمير گلوله هاي کوچک برداشتم و تو دست اول ورز دادم بعد کمي صاف کردم و با کاتر روش شکل دادم تخم خرفه را روش ريختم.
يک قابلمه بزرگتر از قالب رو پايه استيل گذاشتم و بمدت يه ربع با حرارت ملايم روي شعله پخش کن گذاشتم تا داغ بشه قالب را درون قابلمه گذاشتم و درش را بمدت بيست دقيقه گذاشتم بعد بيست دقيقه چک کنيداگه زير شيريني ها طلايي بود حرارت را خاموش کنيد.
روش پخت داخل فر:
فر را با حرارت ۱۶۰ درجه بمدت ده دقيقه بزارين گرم بشه بعد قالب را درون فر بزارين و بمدت بيست دقيقه بزارين تا آماده بشه.بزارين شيريني ها خوب خنک بشه بعد دست بزنيد...
بازار