آخرين خبر/ چي لازم دارم:
گوشت سر دست با مغز ران بدون استخوان نيم کيلو گرم
پياز سرخ کرده 3 قاشق سوپخوري
روغن 250 گرم
ليمو عماني 5 تا 6 عدد
لوبيا قرمز 0.5 ليوان
سبزي خورش 1 کيلو گرم
نمک و فلفل و زردچوبه بمقدار لازم
چطور بپزم:
گوشت را پس از تميز کردن خرد کرده همراه با پياز داغ تفت مي دهيم . زرد چوبه اضافه کرده همراه با آب و لوبيا قرمزمي پزيم.پس از اينکه گوشت نيم پز شد سبزي (تره,جعفري,گشنيز,کمي شنبليله ,چند پر نعناع)را که تميز کرده , شسته و خرد کرده ايم با مقداري روغن سرخ مي کنيم و داخل گوشت مي ريزيم .
نمک و فلفل را اضافه کرده پس از چند جوش ليمو عماني را چند سوراخ کرده داخل آن مي ريزيم و مي گذاريم خورش پخته و جا بيفتد . ميتوانيم مقدار 3/1 پيمانه آبغوره به خورش اضافه کنيم . خورش پس از پختن بايد کاملاً جا بيفتد و روغن بر سطح آن قرار گيرد.
نکته:
براي خوشمزه تر شدن خورش سبزي از آب قلم گوسفند استفاده کنيد. حتي از مغز داخل قلم براي سرخ کردن سبزي مي توانيد استفاده کنيد.
بازار